Nieuwsberichten Beter Bereikbaar Wageningen

Hier vindt u een overzicht van nieuwsberichten over Beter Bereikbaar Wageningen.

Overzicht aantallen overstekende fietsers

28 december 2022 1 van de doelen van het project ‘Beter Bereikbaar Wageningen’ is dat fietsers veilig en soepel over kunnen steken op kruispunten op de Mansholtlaan en Nijenoord Allee.

Studenten doen onderzoek naar gebruiksmogelijkheden park Blauwe Bergen

28 december 2022 Een groep master studenten van de Wageningen Universiteit onderzoekt wat mensen van het park de Blauwe Bergen in Wageningen vinden en wat hun wensen en behoeften voor het park zijn.

Onderzoek gebruiksmogelijkheden park Blauwe Bergen afgerond

14 juli 2022 Met Beter Bereikbaar Wageningen leggen we een nieuw fietspad aan langs het park de Blauwe Bergen in Wageningen. Dit biedt mogelijkheden om te kijken naar eventueel nieuwe gebruiksmogelijkheden van het park.

Studenten doen onderzoek naar gebruiksmogelijkheden park Blauwe Bergen

2 juni 2022 Een groep master studenten van de Wageningen Universiteit onderzoekt wat mensen van het park de Blauwe Bergen in Wageningen vinden en wat hun wensen en behoeften voor het park zijn.

Overzicht aantallen overstekende fietsers

31 mei 2022 1 van de doelen van het project ‘Beter Bereikbaar Wageningen’ is dat fietsers veilig en soepel over kunnen steken op kruispunten op de Mansholtlaan en Nijenoord Allee.

Resultaten 3e meedenkronde bekend

17 maart 2022 Tussen donderdag 27 januari en zondag 13 februari 2022 konden belangstellenden meedoen met de 3e meedenkronde.

Eerdere nieuwsberichten

het overzicht van nieuwsberichten van voor 1 maart 2022 kunt u bekijken in Archiefweb.