Man en meisje sleutelen aan een pijp
Onderwijs en arbeidsmarkt
De provincie stimuleert, verbindt en ondersteunt vanuit de sporen beschikbaar, wendbaar en inclusief ontwikkelingen en samenwerkingen tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Belangrijke onderwerpen zetten we op de agenda. Benieuwd naar actuele voorbeelden?
We werken aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt
We geven een overzicht van wat we allemaal doen op het gebied van Onderwijs en Arbeidsmarkt.

Beschikbaar, wendbaar en inclusief

De provincie stimuleert, verbindt en ondersteunt vanuit de 3 sporen ontwikkelingen en samenwerkingen tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Belangrijke onderwerpen zetten we op de agenda. Zo werken we mee aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Inclusie op de werkvloer

Provincie Gelderland zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin elk talent mee kan doen. Met deze serie van 12 interviews vragen we aandacht voor het belang van dit onderwerp. Door ervaringen, successen en leerpunten te delen van Gelderse werkgevers die bewust bezig zijn met inclusie op de werkvloer, willen we eenieder inspireren te ontdekken wat een inclusieve talentbenadering jou én de maatschappij kan brengen.

Gelderland Arbeidswijs

Bekijk de laatste editie van Gelderland Arbeidswijs! Dit is het innovatieprogramma van provincie Gelderland. Het versterkt de verbinding tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs. We inventariseren behoeften en fricties in het veld en helpen bij de zoektocht naar nieuwe en inspirerende oplossingen.

Beleid 2020-2023

In het programma Onderwijs en Arbeidsmarkt werkt Gelderland samen met het onderwijs en bedrijfsleven om het gat tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te verkleinen. Benieuwd naar wat we doen en waarom? Bekijk het filmpje!