Gelderland geletterd

Goede basisvaardigheden zijn essentieel voor iedereen. Maar soms gaat lezen en schrijven niet vanzelf. Met de campagne Gelderland Geletterd roepen we mensen op om zich aan te melden voor een training.
Banner Gelderland geletterd

De campagne opzet

In 2021 zijn we gestart met een nieuwe, provinciale campagne. Met deze campagne zetten we in op de mogelijkheden die mensen krijgen als ze beter kunnen lezen en schrijven op de thema’s gezin, werk, gezondheid en geld. We bieden een perspectief met de boodschap: 

Gaat lezen en schrijven niet vanzelf? Geen punt. Je kunt er iets aan doen. Beter lezen en schrijven? Bel gratis 0800 – 023 44 44 of ga naar www.ikdoeookmee.nl.

Vier aanvullende onderwerpen

Dit jaar bereiden we de campagne uit met vier nieuwe, aanvullende onderwerpen. In de week van Lezen en Schrijven (donderdag 8 september t/m woensdag 14 september 2022) trappen we de vernieuwde campagne af. De materialen in de toolkit zijn voor elke Gelderse partner toegankelijk en vrij te gebruiken in de vorm, zoals deze worden aangeboden. Op de achterzijde van de A5-flyer is ruimte voor eigen informatie. Samen zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk NT1 laaggeletterden bereiken!