Talentontwikkeling van professionals

Bent u professional en wilt u zich laten begeleiden bij de ontwikkeling van uw artistieke talenten? Dan kunt u subsidie aanvragen.
Laatst gewijzigd op: 6-mei-2024
Status: Open
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 31-12-2024 (7 maanden)
Voor wie: Professionals (artistiek talent wonende in Gelderland) kunnen subsidie aanvragen.

Meer informatie over deze subsidie

Subsidie aanvragen

U vraagt uw subsidie aan via deze link naar het aanvraagformulier in het Subsidieportaal. Om in te loggen heeft u DigiD of eHerkenning nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigen voor het indienen van uw aanvraag? Dat regelt u via ketenmachtiging.   

Na het inloggen komt u terecht bij het aanvraagformulier Talentontwikkeling van professionals. 

Wilt u op een later moment verder met uw subsidieaanvraag? Ga dan met deze link naar het Subsidieportaal. Tijdens het invullen van het aanvraagformulier worden uw gegevens daar opgeslagen als concept. Uw concept vindt u het Subsidieportaal onder ‘Mijn subsidies’. Het werkt niet om de directe link naar het aanvraagformulier te gebruiken. Dan komt u in een nieuw leeg aanvraagformulier.

In deze checklist verplichte bijlagen subsidieaanvraag leest u welke informatie u bij uw aanvraag moet uploaden. We raden u aan om het aanvraagformulier vooraf te raadplegen en de benodigde bijlagen digitaal beschikbaar te hebben.

Behandeling aanvraag

Subsidieaanvragen nemen we in behandeling op volgorde van binnenkomst. Eerst beoordelen we of een aanvraag compleet en daarna de inhoud. De behandeling duurt maximaal 13 weken, dit is de wettelijke beslistermijn. 

Is uw aanvraag niet compleet? Dan vragen we om de ontbrekende informatie aan te vullen. De beslistermijn zetten we op dat moment op pauze. Deze begint weer te lopen als de aanvraag compleet is. In het Subsidieportaal kunt u onder ‘mijn subsidies’ zien hoe ver we zijn met het behandelen van uw subsidie.  

Succesverhalen van anderen

Niet helemaal zeker of u ook in aanmerking komt voor deze subsidie? Laat u inspireren door verhalen van anderen.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.