Talentontwikkeling van professionals

Bent u professional en wilt u zich laten begeleiden bij de ontwikkeling van uw artistieke talenten? Dan kunt u subsidie aanvragen.
Laatst gewijzigd op: 6-juli-2023
Status: Gesloten
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 31-12-2023 (ongeveer 1 maand)
Voor wie: Professionals (artistiek talent wonende in Gelderland) kunnen subsidie aanvragen.
Het subsidieplafond is bereikt

Meer informatie over deze subsidie

Subsidie aanvragen

U vraagt uw subsidie aan via het Subsidieportaal. Om in te loggen heeft u DigiD of eHerkenning. nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigen voor het indienen van uw aanvraag? Dat regelt u via ketenmachtiging.   

Na het inloggen komt u terecht bij het aanvraagformulier talentontwikkeling van professionals Wilt u op een later moment verder met uw subsidie aanvraag? Sla uw aanvraag dan op als concept. Dit concept vindt u terug in het Subsidieportaal onder ‘mijn subsidies’. 

In deze checklist verplichte bijlagen leest u welke informatie u bij uw aanvraag moet uploaden. We raden u aan om het aanvraagformulier vooraf te raadplegen en de benodigde bijlagen digitaal beschikbaar te hebben.Onder ‘Documenten en links’ vindt u documenten die u helpen bij de voorbereiding.

 

 

Behandeling aanvraag

Voor deze subsidie was een totaalbedrag van € 100.000 beschikbaar. Het subsidieplafond is inmiddels bereikt. Meer informatie vindt u op de webpagina over subsidies met een subsidieplafond.

Heeft u al een aanvraag ingediend, dan beoordelen we eerst of uw aanvraag compleet is. Daarna beoordelen we de inhoud. De tijd die hiervoor staat vanaf het moment van indienen is voor de meeste subsidieregelingen maximaal 13 weken (dit is de beslistermijn). Is uw aanvraag niet compleet? Dan vragen we u om de ontbrekende informatie aan te vullen. De beslistermijn zetten we op dat moment op pauze. Deze begint weer te lopen als de aanvraag compleet is. In het Subsidieportaal kunt u onder ‘mijn subsidies’ zien hoe ver we zijn met het behandelen van uw subsidie.  

Succesverhalen van anderen

Niet helemaal zeker of u ook in aanmerking komt voor deze subsidie? Laat u inspireren door verhalen van anderen.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.