Regionale sporttalentenprogramma’s

Wilt u een regionaal sporttalentenprogramma gericht op olympische of paralympische sport (verder) ontwikkelen en uitvoeren? Dan kunt u subsidie aanvragen.
Laatst gewijzigd op: 11-januari-2024
Status: Open
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 31-12-2024 (10 maanden)
Voor wie: Sportbonden, gemeenten en rechtspersonen die de beoefening van sport als doel hebben, kunnen subsidie aanvragen.

Meer informatie over deze subsidie

Subsidie aanvragen

U kunt uw subsidie aanvragen via het Subsidieportaal. Om in te loggen heeft u eHerkenning nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigen om uw aanvraag in te dienen? Dan moet u diegene toestemming geven via ketenmachtiging. Als u heeft ingelogd, komt u terecht bij het aanvraagformulier Regionale Sporttalentenprogramma's. U kunt uw aanvraag als concept opslaan en in het Subsidieportaal onder 'mijn subsidies' op een later moment weer openen.

In de hieronder te vinden 'checklist verplichte bijlagen bij subsidieaanvraag' leest u welke informatie u bij uw aanvraag moet uploaden. We raden u aan om het aanvraagformulier van tevoren te bekijken en de bijlagen digitaal beschikbaar te hebben. Ook het format voor een projectplan kan u bij de voorbereiding helpen.

Behandeling aanvraag

We nemen aanvragen in behandeling op volgorde van binnenkomst. Eerst beoordelen we of een aanvraag compleet is. Daarna beoordelen we de inhoud. De behandeling duurt maximaal 13 weken, dit is de wettelijke beslistermijn. Is uw aanvraag niet compleet? Dan vragen we u om de ontbrekende informatie aan te vullen. De beslistermijn zetten we op dat moment op pauze. Deze begint weer te lopen als de aanvraag compleet is. In het Subsidieportaal kunt u onder ‘mijn subsidies’ zien hoe ver we zijn met het behandelen van uw subsidie.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.