Groeiversneller

Bent u MKB-ondernemer en wilt u uw bedrijf laten groeien? Dan kunt u via De Groeiversneller advies en eventueel een voucher krijgen. Met deze voucher kunt u zelf een externe partij inschakelen om verschillende stappen uit uw groeiplan uit te voeren.

Financieringsmogelijkheden

Via De Groeiversneller zijn vouchers op maat ontwikkeld voor verschillende sectoren. Regelmatig worden er nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd. Zo is er de de groeivoucher van minimaal € 1.000 tot maximaal € 10.000 waarmee u uw MKB groeiplan een stap verder kunt brengen (hierbij geldt maximaal 50% vergoeding van de kosten van inhuur van diensten van derden). Op de website van Oost NL vindt u meer informatie over de verschillende opties voor vouchers én voorbeelden van bedrijven die gebruik hebben gemaakt van De Groeiversneller.

Voorwaarden

De Groeiversneller richt zich op de Gelderse speerpunten food, health, energie en de innovatieve maakindustrie, maar ook op andere mkb-bedrijven die de potentie hebben een structurele bijdrage te leveren aan de banengroei in Gelderland en die met vernieuwing bijdragen aan 1 van de maatschappelijke uitdagingen.

De Groeiversneller wordt uitgevoerd door OostNL en gefinancierd door provincie Gelderland. Aanmelden is eenvoudig, het startpunt is uw groeiplan. U krijgt feedback op uw groeiplan in een persoonlijk gesprek. U krijgt toegang tot het voor u relevante netwerk, kunt eventueel gebruik maken van vouchers voor inhuur van kennis en inzicht in en hulp bij financieringsmogelijkheden. Per sector zijn de ondersteuningsmogelijkheden verschillend.

Als ondernemer krijgt u na een quickscan en een gesprek met een adviseur van Oost NL duidelijkheid of u in aanmerking komt voor ondersteuning via De Groeiversneller.

Financiering aanvragen

De uitvoering van De Groeiversneller loopt via Oost NL. Op de website van Oost NL vindt u hierover meer informatie.

Tip

Op de website Ondernemengelderland.nl vindt u voorbeelden van bedrijven die al gebruik hebben gemaakt van De Groeiversneller. Daarnaast vindt u op deze site diverse contactpersonen die u kunnen helpen met uw ondernemersvragen.

Contact

De uitvoering van De Groeiversneller loopt via Oost.NL.

Algemene vragen over de Groeiversneller aan de provincie kunt u stellen via het het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.