Doe mee aan de Gelderse Fiets4Daagse

8-7-2020

Ontdek de Gelderse streken op de fiets bij u in de buurt met de Gelderse Fiets4Daagse. U bepaalt zelf de afstand, welke dagen en met wie u fietst. Maak ook kans op een clinic van voormalig profwielrenner Maarten Tjallingii.

Genieten op de fiets

In de zomer van 2020 kunnen veel sportieve evenementen door de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom organiseert de Gelderse sportfederatie de Gelderse Fiets4daagse. Met deze activiteit kunt u alsnog meedoen aan een evenement op de fiets. Met de Gelderse Fiets4Daagse willen wij zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen en laten genieten van de mooie fietsroutes, dorpen en natuur in Gelderland.

Fietsen in de zomerperiode

De GelderseFiets4Daagse richt zich op gezinnen, opa’s en oma’s met kleinkinderen en vriendengroepen. Het evenement loopt van zaterdag 4 juli tot en met zondag 30 augustus 2020. Op de website van de Gelderse Sport Federatie staan handige tips en linkjes om veilig en prettig te fietsten. Ook krijgt u hier uitleg over de spelregels. Daarnaast kunt u, voor de start, een stempelkaart downloaden.

Clinic Maarten Tjallingii

Deel na afloop uw resultaten op de website van de Gelderse Sport Federatie,via Strava of de Gelderse Fiets4daagse-facebookgroep en maak kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is een clinic bij u op school van Fietsheld Maarten Tjallingii. Daarnaast kunt u leuke (fiets)gadgets winnen die altijd van pas komen.

Over de Gelderse Fiets4Daagse

De Gelderse Fiets4Daagse is een initiatief van de Gelderse Sport Federatie. Provincie Gelderland/Heel Gelderland Fietst en de Fietsersbond werken eraan mee. Ons doel is zoveel mogelijk Gelderlanders op de fiets te krijgen. Juist in deze tijd waarin bewegen en een goede gezondheid zo belangrijk is om fit te blijven. Alle informatie is te vinden op de website van de Gelderse Sport Federatie.

Terug naar nieuwsoverzicht