In gesprek over onderzoeksresultaten (MER) project Mayr-Melnhof

openbaar | door provincie Gelderland


12 juli 2021 - 13 juli 2021


Informatie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Voor de bedrijfslocatie van Mayr-Melnhof en voor de verkeersafwikkeling zijn verschillende alternatieven in beeld.

Onderzoeksresultaten (MER) project Mayr-Melnhof

In de milieueffectrapportage zijn deze varianten doorgerekend op effecten voor milieu en omgeving. Er is gekeken naar veel verschillende thema’s waaronder: geluid, trilling, verkeersafwikkeling, gezondheid en natuur. De onderzoeksresultaten zijn opgeleverd en we delen deze graag met u. De onderzoeken, een samenvatting van de resultaten en een gesproken presentatie staan voor u klaar op eerbeekloenen2030.nl/Mayr-Melnhof.

Heeft u vragen over de onderzoeken?

Een milieueffectrapportage bevat veel verschillende onderzoeken. De meeste onderzoeken zijn vrij omvangrijk en technisch geschreven. Naast de samenvatting en de gesproken presentatie, bieden wij u daarom ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts van bureau Tauw. Zij hebben de onderzoeken in opdracht van ons opgesteld.

Maandag 12 juli en dinsdag 13 juli is er de mogelijkheid om vragen te stellen in digitale bijeenkomsten. De verschillende experts zullen een korte toelichting geven op de onderzoeksopzet, de methode en de uitkomsten. U kunt zich aanmelden voor onderstaande digitale bijeenkomsten.
LET OP! Om ervoor te zorgen dat u de juiste link voor de bijeenkomst toegestuurd krijgt, is het noodzakelijk dat u uw emailadres nogmaals invult in het 'opmerkingenveld' op het aanmeldformulier.

Heeft u vooraf al vragen, laat het ons dan weten via het reactieformulier. Deze vragen worden meegenomen in de presentatie. Heeft u vragen over andere onderzoeken? Maak dan ook gebruik van het reactieformulier om uw vraag te stellen. Wij beantwoorden deze dan schriftelijk.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


Programma voor het evenement
Tijdstip Omschrijving
Maandag 12 juli 17.00-17.45 Toelichting en vragen Rapport trilling
Maandag 12 juli 18.15-19.00 Toelichting en vragen Rapport Visuele beleving en aanwezigheid groen
Maandag 12 juli 19.30-20.15 Toelichting en vragen Rapport Gezondheid
Dinsdag 13 juli 17.00-17.45 Toelichting en vragen Rapport Geluid
Dinsdag 13 juli 18.15-19.00 Toelichting en vragen Rapport Verkeer