Jeugdpodiumkunsten

Wilt u als professionele organisatie op het gebied van jeugdpodiumkunsten voorstellingen en producties ontwikkelen of uitvoeren? En werkt u daarvoor in een samenwerkingsverband met minstens twee professionele aanbieders of afnemers van jeugdpodiumkunsten? Dan kunt u subsidie aanvragen.
Laatst gewijzigd op: 25-maart-2024
Status: Open
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 30-9-2024 (2 maanden)
Voor wie: Professionele aanbieders of afnemers van jeugdpodiumkunsten kunnen subsidie aanvragen. Deze subsidie geldt niet voor amateurgezelschappen.

Meer informatie over deze subsidie

Subsidie aanvragen

U kunt deze subsidie aanvragen van 1 februari 2024 tot en met 30 september 2024 met dit aanvraagformulier via het Subsidieportaal. Om in te loggen heeft u eHerkenning nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigen voor het indienen van uw aanvraag? Dat regelt u via ketenmachtiging.   

Na het inloggen komt u terecht bij het aanvraagformulier Jeugdpodiumkunsten. 
Wilt u op een later moment verder met uw subsidieaanvraag? Ga dan naar het Subsidieportaal.Tijdens het invullen van het aanvraagformulier worden uw gegevens opgeslagen als concept. Dit concept vindt u na het inloggen terug in het Subsidieportaal onder ‘mijn subsidies’.

In deze Checklist verplichte bijlagen subsidieaanvraag (PDF 222 kB)  leest u welke informatie u bij uw aanvraag moet uploaden. In de checklist staat ook welke gegevens we in een projectplan, begroting en samenwerkingsovereenkomst van u verwachten. We raden u aan om het aanvraagformulier vooraf te raadplegen en de benodigde bijlagen digitaal beschikbaar te hebben. 

Behandeling aanvraag

We nemen aanvragen in behandeling op volgorde van binnenkomst. 
Eerst beoordelen we of uw aanvraag compleet is. Daarna beoordelen we de inhoud. De tijd die hiervoor staat vanaf het moment van indienen is voor de meeste subsidieregelingen maximaal 13 weken (dit is de beslistermijn). 

Is uw aanvraag niet compleet? Dan vragen we u om de ontbrekende informatie aan te vullen. De beslistermijn zetten we op dat moment op pauze. Deze begint weer te lopen als de aanvraag compleet is. In het Subsidieportaal kunt u onder ‘Mijn subsidies’ zien hoever we zijn met het behandelen van uw subsidie.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.