Instandhouden gemeentelijke monumenten

Wilt u als gemeente de instandhouding van gemeentelijke monumenten subsidiëren? Deze regeling is gesloten. Later dit jaar wordt bekend wanneer deze weer opengaat.
Laatst gewijzigd op: 7-maart-2023
Status: Gesloten
Wanneer: Subsidie aanvraag niet meer mogelijk
Voor wie: Gemeenten kunnen subsidie aanvragen.

Voor subsidieaanvragen voor 2023 is deze regeling nu gesloten.

Meer informatie over deze subsidie

Direct verder

Subsidie aanvragen

U vraagt uw subsidie aan via het Subsidieportaal. Om in te loggen heeft u eHerkenning, Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigen voor het indienen van uw aanvraag? Dat regelt u via ketenmachtiging.   
Na het inloggen komt u terecht bij het aanvraagformulier Instandhouden gemeentelijke monumenten. Wilt u op een later moment verder met uw subsidie aanvraag? Sla uw aanvraag dan op als concept. Dit concept vindt u terug in het Subsidieportaal onder ‘mijn subsidies’.

U kunt deze subsidie aanvragen van 2 september tot en met 31 december 2022. 

Behandeling aanvraag

Eerst beoordelen we of uw aanvraag compleet is. Vervolgens beoordelen we de inhoud. Voor de aanvragen binnen deze regeling geldt een beslistermijn van 13 weken vanaf 31 december 2022. Is uw aanvraag niet compleet? Dan vragen we u om de ontbrekende informatie aan te vullen. De beslistermijn zetten we op dat moment op pauze. Deze begint weer te lopen als de aanvraag compleet is. In het Subsidieportaal ziet u onder ‘mijn subsidies’ de behandelstatus van uw subsidie.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.