N346 - Schakel Achterhoek A1

Gemeente Lochem en provincie Gelderland leggen een rondweg aan met een nieuwe brug over het Twentekanaal, de N346 Schakel Achterhoek-A1.
Laatst gewijzigd op: 20-november-2023

De nieuwe provinciale weg is een belangrijke schakel tussen de Achterhoek, de A1 en de Stedendriehoek (Deventer-Zutphen-Apeldoorn). We leggen deze aan om de veiligheid en doorstroming van doorgaand verkeer te verbeteren. De landschappelijke inpassing versterkt de groene uitstraling van het gebied met de karakteristieke bomenlanen en landgoederen. Aannemer BAM voert de werkzaamheden voor ons uit. De openstelling van de weg is gepland in 2025.

Ontwerp van de nieuwe weg en brug

Aannemer BAM maakte het ontwerp voor zowel de weg als de brug en voert de werkzaamheden uit. De ontwerptekeningen en impressies vindt u op de pagina ‘ontwerp’

Groeneschakel kanaalbrug.jpg

Op de hoogte blijven?

Met de BouwApp van de aannemer kunnen belangstellenden op de hoogte blijven van de werkzaamheden, de planning en de te verwachten hinder. Deze app is gratis en eenvoudig te downloaden in de Appstore of GooglePlay onder ‘Bouwapp’. Deze app herkent u aan het symbool van een gele bouwhelm. Of scan de QR-code om direct de BouwApp te downloaden. 

App gedownload? Volg dan eenmalig onderstaande stappen: 

  1. Ga naar ‘Ontdek’ 
  2. Zoek op ‘N346’
  3. Selecteer het project (N346 Schakel Achterhoek – A1'  
  4. Klik op ‘Volgen'

QR code om de BouwApp mee te downloaden

Nieuwsbrieven

We houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Daarom versturen we nieuwsbrieven. Lees ze terug of meld u aan voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

Ga naar onze contactpagina.