Gelderse Biodiversiteitsdag

besloten | door provincie Gelderland


12 november 2021 van 09.00 uur tot 16.00 uur

Huis der Provincie
Markt 11, Arnhem


Informatie

In Gelderland dragen veel mensen bij aan de ontwikkeling en instandhouding van de natuur. Daar zijn we erg blij mee! Om onze waardering te laten blijken, organiseren we jaarlijks de Gelderse biodiversiteitsdag.

Voor alle betrokkenen bij natuur in Gelderland

Deze dag is voor iedereen die zich inzet voor de Gelderse natuur. Dat kan zijn als vrijwilliger in landschap en natuur, als waarnemer of als professional bij een terreinbeherende organisatie, gemeente, waterschap, agrarische natuurvereniging en/of adviesbureau.

Het afwisselende programma van de Gelderse biodiversiteitsdag bevat lezingen, workshops en excursies gericht op de biodiversiteit en het natuurbeheer in Gelderland. Bezoek de presentatie over bescherming van insecten, leer blauwe juffertjes herkennen, leer meer over maatregelen tegen droogte in de Achterhoek, ga mee op vis- of inheemse bomenexcursie of leer hoe u in uw eigen tuin aan de slag kan.

Bekijk het programma hieronder en meld u aan!

Bestudeer voordat u zich aanmeldt, goed het blokkenschema. Sommige sessies duren wat langer, waardoor u dan een ronde mist. Het handigste is dat u pen en papier pakt, en zo een programma voor uzelf maakt, en vervolgens op ‘aanmelden’ klikt. Op de dag zelf ontvangt u bij aankomst uw persoonlijke programma op papier (dus u hoeft het na aanmelding niet te onthouden).

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


Klik op blokkenschema voor grote versie.