Gelderse biodiversiteitsdag

openbaar | door provincie Gelderland


12 november 2021 van 09.30 uur tot 15.00 uur

Online


Informatie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

In Gelderland dragen veel mensen bij aan de ontwikkeling en instandhouding van de natuur. Daar zijn we erg blij mee!

Voor alle betrokkenen bij natuur in Gelderland

Om onze waardering te laten blijken, organiseren we jaarlijks de Gelderse biodiversiteitsdag. Deze dag is voor iedereen die zich inzet voor de Gelderse natuur. Dat kan zijn als vrijwilliger in landschap en natuur, als waarnemer of als professional bij een terreinbeherende organisatie, gemeente, waterschap, agrarische natuurvereniging en/of adviesbureau.

Het afwisselende programma van de online Gelderse biodiversiteitsdag bevat vele lezingen gericht op de biodiversiteit en het natuurbeheer in Gelderland.

In verband met het aanscherpen van de Coronamaatregels die dinsdag 2 november 2021 tijdens de persconferentie zijn medegedeeld, hebben wij besloten om de Gelderse biodiversiteitsdag niet fysiek door te laten gaan. De voornaamste reden is dat we geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen op het Huis der Provincie voor de 200 deelnemers die zich hadden aangemeld. Wel laten we de dag online doorgaan!

Meld u aan om deze interessante dag te beleven vanuit uw luie stoel of (tuin)bank. (Als u zich al eerder had aangemeld, hoeft u dat niet opnieuw te doen.)

Programmaboekje

U kunt hier het programmaboekje met de beschrijvingen van alle lezingen bekijken.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


Klik op het blokkenschema voor grote versie.