Stage lopen bij provincie Gelderland?

Stage lopen of afstuderen in een politieke organisatie als de provincie Gelderland? Dat kan. Wij werken aan diverse, brede opdrachten en maken onze provincie elke dag een beetje mooier en beter voor haar inwoners. Als stagiair kun je daar aan bijdragen. Regelmatig zoeken we mbo-, hbo- of wo-stagiairs in allerlei vakgebieden. Denk aan juristen, planologen en communicatieadviseurs, maar ook P&O’ers, opleidingskundigen en economen.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een kans om bij onze organisatie aan de slag te gaan. Ook zetten we in op de verbinding tussen de verschillende stagiairs die bij ons werken.

Begeleiding en vergoeding

Als je bij ons stage loopt kun je rekenen op intensieve begeleiding van vakspecialisten. Ook krijg je een stage- en reiskostenvergoeding en kan je vakantiedagen opnemen. Je kan je aansluiten bij activiteiten en borrels van Jong Gelderland, een club jonge ambtenaren bij de provincie.

Over onze organisatie

Wist je dat alle provincies dezelfde kerntaken hebben? We werken allemaal in opdracht van de politiek. De uitkomst van de verkiezingen bepaalt in grote lijnen onze focus. Met collega’s werk je, in opdracht van Gedeputeerde Staten, aan maatschappelijke vraagstukken die we met onze partners willen oplossen. Wil je meer weten over de provincie als organisatie, bekijk dan onze pagina ‘De provincie als organisatie’.

Meer weten of direct aanmelden?

De beschikbare stageopdrachten vind je op Werken in Gelderland. Staat er geen opdracht voor jou tussen of wil je meer weten? Stuur een e-mail naar provincieloket@gelderland.nl.