N845: Wijchen - Nederasselt

In 2024 staat groot onderhoud gepland aan de N845 tussen Wijchen en Nederasselt. We willen dan het asfalt van de weg vervangen. Daarnaast kijken we welke knelpunten we kunnen oplossen om de verkeersveiligheid verbeteren.

Knelpunten

Samen met de gemeenten Wijchen en de politie hebben we onderzocht welke knelpunten er bij de N845 zijn en welke oplossingen daarvoor te bedenken zijn die de verkeersveiligheid verbeteren. We hebben hierover ook contact met Leefbaarheidsgroepen Balgoij en Niftrik, Belangenvereniging de Loonse Waard en vertegenwoordigers van de agrarische sector. Afhankelijk van het budget dat er in de loop van dit najaar voor dit project beschikbaar komt, weten we welke aanpassingen we aan de weg kunnen doen tijdens het groot onderhoud. 

Informatieavond

Op donderdag 19 mei 2022 organiseerden wij een informatieavond in hotel Hoogeerd in Niftrik. We hebben veel belangstellenden mogen spreken over de voorgestelde maatregelen. 
De presentatietekeningen waarop deze voorgestelde maatregelen zijn verbeeld, download ze hier:

Enkele bezoekers en belangstellenden hebben vragen gesteld naar aanleiding van de getoonde ontwerpen. Onze antwoorden (PDF 150 kB) op die vragen vindt u hier.

Wanneer?

Wanneer?Wat?

2021-2022

Verkenning van de weg; in kaart brengen knelpunten

2022

Vaststellen welke werkzaamheden we uit kunnen voeren

2023

Voorbereiding van de werkzaamheden

2024

Selectie aannemer en uitvoering werkzaamheden

Bereikbaar Gelderland

Kijk voor actuele werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes op de site van Bereikbaar Gelderland.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.