N310: Harskamp (Otterlo - Stroe - A1)

We stelden samen met gemeente Ede en het Rijksvastgoedbedrijf en in samenspraak met Harskamps Belang de plannen voor de herinrichting van het gebied tussen de zuidelijke bebouwde komgrens en de Laarweg vast.

De uitvoering van de werkzaamheden is nog niet bekend. 

Planning

Wanneer?Wat?

Nog niet bekend

Uitvoering groenvoorzieningen, parkeervoorzieningen, voetpaden en verlichting parkomgeving.

Uitvoering werkzaamheden

Het is nog niet bekend wanneer we de werkzaamheden uitvoeren. Volgens de plannen wordt de huidige parkeervoorziening met de nieuwe inrichting verwijderd. Dat is op dit moment nog niet mogelijk in verband met de opvang van Oekraïense vluchtelingen op de legerplaats Harskamp. Samen met de gemeente Ede hebben we besloten dat we de werkzaamheden in één keer uitvoeren. Dat betekent dat we de werkzaamheden niet in verschillende fasen uitvoeren. Zodra er meer duidelijkheid is over de uitvoering van de werkzaamheden, informeren we de bewoners. 

Inrichtingsplannen bebouwde kom Harskamp

In de presentatiefilm tonen we de voorlopige plannen voor de “Parkinrichting” van Harskamp. Naar aanleiding van de presentatiefilm hebben bewoners gereageerd op de plannen. De reacties hebben niet geleid tot grote aanpassing in het plan. Op dit moment werken we de plannen verder uit en treffen we voorbereidingen voor de uitvoering.

Bekijk de presentatiefilm hieronder om meer te weten te komen over de plannen voor de “Parkinrichting”. 

Bereikbaar Gelderland

Kijk voor actuele werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes op de site van Bereikbaar Gelderland.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.