Rapport en training duurzaam goederenvervoer over de weg

Wilt u voor uw bedrijf advies of een training laten geven over het verduurzamen van uw wagenpark voor goederenvervoer of over laadinfrastructuur voor logistieke voertuigen? Dan kunt u subsidie aanvragen.
Laatst gewijzigd op: 25-maart-2024
Status: Open
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 30-12-2024 (6 maanden)
Voor wie: U kunt als rechtspersoon subsidie aanvragen als u gevestigd bent in Gelderland of volgens het Handelsregister verbonden bent aan een rechtspersoon die is gevestigd in Gelderland.

Meer informatie over deze subsidie

Subsidie aanvragen

U kunt uw subsidie aanvragen via het Subsidieportaal. Om in te loggen heeft u eHerkenning nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigingen om uw aanvraag in te dienen? Dan moet u diegene toestemming geven via ketenmachtiging nodig. Als u heeft ingelogd komt u terecht bij het aanvraagformulier 'Rapport duurzaam goederenvervoer over de weg'.

Wilt u op een later moment verder met uw subsidieaanvraag? Ga dan met deze link naar het Subsidieportaal. Tijdens het invullen van het aanvraagformulier worden uw gegevens daar opgeslagen als concept. Uw concept vindt u het Subsidieportaal onder ‘Mijn subsidies’. Het werkt niet om de directe link naar het aanvraagformulier te gebruiken. Dan komt u in een nieuw leeg aanvraagformulier.

U kunt deze subsidie aanvragen tot en met 31 december 2024.

In de checklist verplichte bijlagen (PDF 173 kB) subsidieaanvraag leest u welke informatie u bij uw aanvraag moet uploaden. We raden u aan om het aanvraagformulier vooraf te raadplegen en de benodigde bijlagen digitaal beschikbaar te hebben.

Behandeling aanvraag

We beoordelen eerst of uw aanvraag compleet is. Daarna beoordelen we de inhoud. De tijd die hiervoor staat vanaf het moment van indienen is voor de meeste subsidieregelingen maximaal 13 weken. Dit is de beslistermijn. Is uw aanvraag niet compleet? Dan vragen we u om de ontbrekende informatie aan te vullen. De beslistermijn zetten we op dat moment op pauze. Deze begint weer te lopen als de aanvraag compleet is. In het Subsidieportaal kunt u onder ‘mijn subsidies’ zien hoe ver we zijn met het behandelen van uw subsidie.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.