Locaties Mijn huis staat in Gelderland

Als deelnemer van ‘Mijn huis staat in Gelderland’ wordt er een unieke kans geboden om je eigen woning te bouwen in een leegstaand gebouw in Gelderland. Zie jij jezelf al wonen in een van deze locaties?
Locaties Mijn huis staat in Gelderland
Het is helaas niet meer mogelijk nieuwe locaties aan te melden of als deelnemersgroep aan te melden.

In Appeltern staat een van de oudste en meest bijzondere scholen in Nederland. De voormalige Gravin van Rechterenschool uit 1953 is geschikt om ruimte te geven aan drie à vier woningen of een woongroep.
Lees meer >

In Dieren-Noord staat de prachtige monumentale voormalige Willem Kölling Nutskleuterschool. De gemeente zoekt nu naar een nieuwe invulling. Het gebouw is zeer geschikt om - met behoud van de historische kenmerken - ruimte te geven aan twee à drie woningen of een woongroep.
Lees meer >

Het voormalige dorpshuis De Hanze in Maasbommel was tientallen jaren het kloppend hart van Maasbommel en zoekt een nieuwe invulling. Het gebouw is zeer geschikt om ruimte te geven aan 4 woningen.
Lees meer >

Een voormalige boerderij en leegstaand erf in Nijbroek is klaar voor nieuw gebruik. Het doel is om middels de challenge ‘Mijn huis staat in Gelderland’ hier vijf woningen te realiseren.
Lees meer >

De Klepperbelt is een voormalige basisschool in Wezep. De locatie ligt tussen belangrijke verkeerswegen, namelijk de Stationsweg en de Keizersweg. Zowel de dorpskern van Wezep, het winkelcentrum Meidoornplein als het natuurgebied buiten Wezep bevinden zich op loopafstand.
Lees meer >