N804: Schaarsbergen - Hoenderloo

In oktober 2019 voeren we wegwerkzaamheden uit aan de Hoenderloseweg en Deelenseweg (N804) tussen de Koningsweg (N311) in Schaarsbergen en de Otterloseweg (N304) bij Hoenderloo. Daarom leiden we doorgaand verkeer om tussen 14 oktober en 8 november 2019. We combineren het onderhoud met andere maatregelen, bijvoorbeeld om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Werkzaamheden fase 1

De werkzaamheden uit de eerste fase voerden we uit in het voorjaar van 2019. We hebben het asfalt van de Deelenseweg geseald tussen de kruising bij de Koningsweg in Schaarsbergen en de bebouwde kom van Hoenderloo.

Werkzaamheden fase 2

Tussen 21 oktober en 8 november 2019 voeren we de werkzaamheden van fase 2 uit. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • We vervangen de asfaltdeklagen in Hoenderloo en er komen meerdere drempels en plateaus.
  • We verlagen de snelheid van 80 naar 60 km/uur tussen de noordelijke grens van de bebouwde kom van Hoenderloo en de Otterloseweg (N304). Dit vergroot de verkeersveiligheid. De Apeldoornseweg (N804) is te smal voor een 80-kilometerweg en bomen staan te dicht op de rijbaan, binnen de obstakelvrije ruimte.
  • We maken een veilige oversteekplaats voor fietsers bij de kruising Houtkampweg / Krimweg.
  • We halen 2 wildroosters weg die geen functie meer hebben.
  • We rusten de lantaarnpalen uit met ledverlichting
  • We onderhouden een aantal duikers.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden leiden we doorgaand verkeer om via de Koningsweg (N311), Arnhemseweg (N310) en Apeldoornseweg (N304). Fietsers leiden we om via de Paalbergweg, Krimweg, Woeste Hoefweg, Oude Arnhemseweg en Apeldoornseweg. Verkeersregelaars geven aan hoe bestemmingsverkeer moet rijden. Kijk voor de actuele werkzaamheden en omleidingen op www.bereikbaargelderland.nl.

Documenten

Verkeersbesluit instellen van een maximumsnelheid van 60 km per uur in Hoenderloo in de gemeente Apeldoorn en het opheffen van een bushalte in de gemeente Arnhem

Contact

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.