N792: Vaassen - Twello

In 2023 voerden we groot onderhoud uit aan de N792 tussen Vaassen en de rotonde N344. Het asfalt is vervangen, de maximumsnelheid is verlaagd en de inrichting van de weg is aangepast. Ook de fietsveiligheid en toegankelijkheid van enkele bushaltes is verbeterd. De laatste werkzaamheden worden afgerond.

Planning

Wanneer?Wat?

2021 – 2022

Voorbereiding van het werk (definitief ontwerp, vergunningen en aanbesteding)

2023

Groot onderhoud

15 april t/m 18 april 2024

Werkzaamheden plateaus 

Bouwapp

Met de BouwApp van de aannemer kunt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, de planning en de te verwachten hinder. Deze app is gratis en eenvoudig te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store onder ‘Schagen Infra’. Selecteer daarin N792 Vaassen – Twello.

Werkzaamheden en bereikbaarheid

In april wordt het laatste gedeelte van de wegbelijning aangebracht. Dit levert mogelijk enige verkeershinder op. In april voeren we resterende werkzaamheden uit aan 2 plateaus die niet aan onze eisen voldoen. De werkzaamheden voeren we uit met een halve rijbaan afzetting. In de nacht van 17 en 18 april 2024 is de N792 volledig afgesloten vanaf kruising Dorpsstraat en Deventerweg.  Doorgaand gemotoriseerd verkeer leiden we om met borden. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad of leiden we ter plaatse langs het werk. 

Bereikbaar Gelderland

Kijk voor actuele werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes op de site van Bereikbaar Gelderland.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.