Vergunningen en ontheffingen

Op deze pagina vindt u alle vergunningen en ontheffingen die u bij ons kunt aanvragen. Gebruik de zoekfunctie of de indeling op alfabet en thema om te zoeken.

Jaarverslag

Provincie Gelderland is verantwoordelijk voor vergunningverlening, toezicht en indien nodig handhaving bij ongeveer 200 bedrijven. Ook houden we toezicht op vuurwerkevenementen en bodemsaneringen. We rapporteren hierover in het jaarverslag Gelderland veilig en gezond: provinciaal jaarverslag vergunningverlening en handhaving Wabo 2017.

Duidelijke regels en afspraken

Om Gelderse bedrijven een gelijke behandeling te geven, is het nodig om duidelijke regels en afspraken te hebben. Het beleidsplan vergunningverlening, toezicht en handhaving fysieke leefomgeving biedt een compleet overzicht met de wettelijke voorwaarden en provinciale regels.

Gelderse omgevingsdiensten

De Gelderse omgevingsdiensten voeren taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving voor de provincie. In het Uitvoeringsprogramma 2019 ‘Veilig en gezond’ (PDF 1,7 MB) staat de opdracht aan de Gelderse omgevingsdiensten beschreven.

Er zijn 36 resultaten gevonden

Toon alle vergunningen

B

G

K

L

N

O

T

V

W

Er zijn 44 resultaten gevonden

Toon alle vergunningen

Cultuur, sport, vrije tijd

Energie, milieu, water

Natuur

Omgevingsvisie en ruimte

Verkeer en vervoer

Werk en ondernemen