Vraag en antwoord - Planning en vervolg

Bekijk de vragen en antwoorden.

Planning en vervolg

Nu aannemer BAM Infra Nederland bekend is, gaan zij het ontwerp van de provinciale weg en de brug verder uitwerken. Ook doen zij in het gebied nog aanvullende onderzoeken. Na de zomer van 2022 wordt tijdens een informatiebijeenkomst het definitieve ontwerp bekend gemaakt. 

Begin 2019 zijn bomen gekapt die niet behouden konden blijven. Eind augustus 2020 verlegden de nutsbedrijven de kabels- en leidingen langs de Kwinkweerd. Naar verwachting starten de aanlegwerkzaamheden voor de provinciale weg in maart 2023.

De nieuwe provinciale weg is in 2025 open voor verkeer.

Op de website gelderland.nl/N346-Lochem staat de meest actuele informatie. Daarnaast verstuurt de provincie nieuwsbrieven per mail bij nieuwe ontwikkelingen in het project. Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden? Laat dit dan weten via www.gelderland.nl/N346-Lochem. Bijeenkomsten over het project kondigen we aan op de website, via de nieuwsbrief en via advertenties in lokale huis-aan-huisbladen.

Overige vraag en antwoord

Contact

Staat uw vraag niet tussen de vragen uit vraag en antwoord? Neem contact met ons op e-mail of telefonisch op 026 359 8117.