Route

Het Huis der Provincie ligt aan de Markt in het centrum van Arnhem.

Bezoekadres

Markt 11
6811CG Arnhem

Openbaar vervoer

Het provinciehuis is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station van Arnhem kunt u onder andere met de volgende bussen het provinciehuis bereiken:

  • stadsbus 3 (richting Het Duifje), uitstappen bij bushalte Airborneplein.
  • bus 43 (richting Apeldoorn busstation), uitstappen bij bushalte Eusebiuskerk.

Kijk voor actuele informatie en vertrektijden op 9292.nl.

Lopen vanaf Centraal Station

De looproute via het centrum is als volgt: Stationsplein, Willemsplein, Jansstraat, Grote Oord, Weverstraat, Broerenstraat, Turfstraat en Markt. Buiten het centrum om loopt u als volgt: Stationsplein, Nieuwe Plein, Oeverstraat, Kleine Oord, Turfstraat en Markt. Beide wandelingen duren ongeveer 15 minuten.

Fiets

Plan uw reis per fiets met de fietsrouteplanner. Op het Centraal Station van Arnhem is het mogelijk een OV-fiets te huren. U heeft hiervoor wel een OV-fietsabonnement nodig.

Auto

Bekijk uw route op vanAnaarBeter. U kunt als bezoeker parkeren bij het Huis der Provincie. De parkeerplaats is bereikbaar via de ingang aan de oostzijde van het provinciale terrein (kruising van de Oranjewachtstraat en Prinsenhof). Op het parkeerterrein staat (ook) voor bezoekers een aantal snelladers voor elektrische auto's. 
Ook kunt u de parkeergarages Rozet (Langstraat 10 Arnhem) en Broerenstraat (Broerenstraat 51 Arnhem) op 3 minuten loopafstand van het provinciehuis gebruiken. Er is ook nog een parkeerplaats aan Trans (de ingang zit direct bij Trans 16 Arnhem).