Route

Het Huis der Provincie ligt aan de Markt 11, 6811 CG, in het centrum van Arnhem.

Het provinciehuis is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station van Arnhem kunt u onder andere met de volgende bussen het provinciehuis bereiken:

  • stadsbus 3 (richting Het Duifje), uitstappen bij bushalte Airborneplein.
  • bus 43 (richting Apeldoorn busstation), uitstappen bij bushalte Eusebiuskerk.

Kijk voor actuele informatie en vertrektijden op 9292.nl.

De looproute via het centrum is als volgt: Stationsplein, Willemsplein, Jansstraat, Grote Oord, Weverstraat, Broerenstraat, Turfstraat en Markt. Buiten het centrum om loopt u als volgt: Stationsplein, Nieuwe Plein, Oeverstraat, Kleine Oord, Turfstraat en Markt. Beide wandelingen duren ongeveer 15 minuten.

Plan uw reis per fiets met de fietsrouteplanner. Op het Centraal Station van Arnhem is het mogelijk een OV-fiets te huren. U heeft hiervoor wel een OV-fietsabonnement nodig.

Bekijk uw route op vanAnaarBeter. Als bezoeker kunt u zeer beperkt parkeren bij het Huis der provincie. De parkeerplaats is bereikbaar via de ingang aan de oostzijde van het provinciale terrein (kruising van de Oranjewachtstraat en Prinsenhof). Op het parkeerterrein staat (ook) voor bezoekers een aantal snelladers voor elektrische auto's.

In de directe omgeving zijn de volgende parkeergarages:
De parkeergarages Rozet (Langstraat 10 Arnhem) en Broerenstraat (Broerenstraat 51 Arnhem) liggen op 3 minuten loopafstand van het provinciehuis. Er is ook nog een parkeerplaats aan Trans (de ingang zit direct bij Trans 16 Arnhem).

Handige kaarten

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.