Word klimaatcoach in Gelderland

14-7-2021

Helpt u mee om de klimaatdoelstellingen te halen? Wilt u duurzamer gaan leven en als ambassadeur uw buurtbewoners helpen om zuiniger met energie om te gaan? Word dan klimaatcoach. Provincie Gelderland biedt dit najaar 24 Gelderlanders de kans om klimaatcoach te worden. Stichting KlimaatGesprekken verzorgt de training, zodat u als klimaatcoach in uw stad, dorp of buurt workshops kan geven.

Training tot klimaatcoach

Tijdens een driedaagse training leert u hoe u zelf klimaatschade kan verminderen en hoe u hierover het gesprek met anderen voert. De opgeleide klimaatcoaches weten hoe ze anderen kunnen helpen zuiniger om te gaan met energie en klimaatvriendelijke keuzes te maken. De klimaatcoaches helpen zo energie te besparen en de klimaatdoelstellingen in Gelderland te halen.

Wilt u klimaatcoach worden?

Bent u iemand die graag mensen coacht en in kleine groepen training geeft? Wilt u graag onderdeel zijn van een groep vrijwilligers die allemaal klimaatcoach zijn in Gelderland? Heeft u de tijd om regelmatig workshops te geven? Dan is Stichting KlimaatGesprekken op zoek naar u! Provincie Gelderland vergoedt de hele training, maar u betaalt zelf bij de start € 100 borg. De borg krijgt u terug nadat u minimaal 2 workshopreeksen hebt gegeven. Voor alle voorwaarden en meer informatie over de trainingen kunt u terecht op de website van KlimaatGesprekken.

Andere mogelijkheden en momenten voor duurzame inspiratie

Aanmelden voor de trainingen kan via de website van KlimaatGesprekken. Weet u niet zeker of klimaatcoach worden iets voor u is? Dan kunt u meer informatie krijgen tijdens een gratis (online) introductie. Wilt u geen coach worden, maar wel meer leren over duurzaam leven en anderen inspireren? Neem dan deel aan 1 van de workshopreeksen of de grote online inspiratiesessie.

  • Gelderse klimaatcoachtraining: vrijdag 17, zaterdag 18 september en vrijdag 1 oktober 2021
  • Online inspiratiesessie: zaterdag 2 oktober 2021 15.00 - 17.15 uur
  • Online introductiesessie: donderdag 14 oktober of zaterdag 16 oktober 2021
  • Gelderse klimaatcoachtraining : vrijdag 5, zaterdag 6 en zaterdag 13 november 2021

Terug naar nieuwsoverzicht