Gelderse sms-berichtenservice voor actuele land- en tuinbouwregelingen

Wilt u snel en eenvoudig op de hoogte blijven van GLB- en andere regelingen voor boeren en tuinders? Meld u dan aan voor de sms-berichtenservice met actuele informatie over landelijke en Gelderse subsidies. U ontvangt de laatste berichten direct via sms op uw telefoon.
laptop op schoot en smartphone in hand

Aanmelden

Stuur een sms-bericht naar 09 70 14 20 00 10 met de tekst ‘Aan’. U ontvangt een bericht met een bevestiging van de afzender LandbouwGLD. 

U bent aangemeld. Als er nieuwe informatie is, ontvangt u automatisch een bericht. Wij gebruiken uw telefoonnummer alleen voor deze sms-service, niet voor andere doeleinden.

Afmelden 

Stuur een sms-bericht naar 09 70 14 20 00 10 met de tekst ‘Uit’. U ontvangt een bericht met een bevestiging van de afzender LandbouwGLD.

U bent afgemeld en ontvangt geen informatie meer.

Welke informatie kunt u verwachten?

In de sms-berichtenservice delen we alléén berichten over actuele subsidies en regelingen. Bijvoorbeeld over de start van subsidies van het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB). Naast de Gelderse en landelijke GLB-regelingen ontvangt u updates over andere nieuwe Gelderse regelingen. 

Wilt u meer weten, dan kan dat via de volgende kanalen

Lopende regelingen en subsidies

Voor een overzicht van lopende regelingen en subsidies, ook van samenwerkingspartners gaat u naar onze webpagina Regelingen voor land- en tuinbouw.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ‘Toekomst voor de Gelderse boer’ informeren wij u 6x per jaar over ontwikkelingen in de land- en tuinbouw. Meld u aan via de Nieuwsbrief webpagina.

LinkedIn

Contact

Heeft u nog vragen over de sms-berichtenservice of over een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op via het Provincieloket. De sms-service verzendt alleen berichten, u kunt geen vragen per sms stellen.