Regio Deal Arnhem Nijmegen

Wilt u met uw project een bijdrage leveren aan de resultaten van de Regio Deal Arnhem Nijmegen? Dan kunt u subsidie aanvragen.
Laatst gewijzigd op: 2-april-2024
Status: Open
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 30-12-2025 (meer dan 1 jaar)
Voor wie: Rechtspersonen en samenwerkingsverbanden kunnen subsidie aanvragen

Meer informatie over deze subsidie

Subsidie aanvragen

U vraagt uw subsidie aan via deze link naar het aanvraagformulier. Om in te loggen heeft u E-herkenning nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u uw aanvraag laten indienen door een intermediair? Dan heeft u ketenmachtiging nodig. Na het inloggen komt u terecht bij het aanvraagformulier Regiodeal Arnhem Nijmegen. 

Wilt u op een later moment verder met uw subsidieaanvraag? Ga dan met deze link naar het Subsidieportaal. Tijdens het invullen van het aanvraagformulier worden uw gegevens daar opgeslagen als concept. Uw concept vindt u het Subsidieportaal onder ‘Mijn subsidies’. Het werkt niet om de directe link naar het aanvraagformulier te gebruiken. Dan komt u in een nieuw leeg aanvraagformulier.

In deze checklist verplichte bijlagen subsidieaanvraag leest u welke informatie u bij uw aanvraag moet uploaden. We raden u aan om het aanvraagformulier vooraf te raadplegen en de benodigde bijlagen digitaal beschikbaar te hebben.  

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.