Groeiversneller

Bent u mkb-ondernemer en wilt u uw bedrijf laten groeien? Dan kunt u via De Groeiversneller advies en eventueel een voucher krijgen. Met deze voucher kunt u zelf een externe partij inschakelen om verschillende stappen uit uw groeiplan uit te voeren.
Status: Open
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 31-12-2023 (11 maanden)
Voor wie: Mkb-ondernemers kunnen subsidie aanvragen.

Meer informatie over deze subsidie

Via De Groeiversneller zijn vouchers op maat ontwikkeld voor verschillende sectoren. Regelmatig worden er nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd. Zo is er de groeivoucher van minimaal € 1.000 tot maximaal € 10.000, waarmee u uw mkb-groeiplan een stap verder kunt brengen (hierbij geldt maximaal 50% vergoeding van de kosten van inhuur van diensten van derden). Op de website van Oost NL vindt u meer informatie over de verschillende opties voor vouchers én voorbeelden van bedrijven die gebruik hebben gemaakt van De Groeiversneller.

De Groeiversneller richt zich op de Gelderse speerpunten food, health, energie en de innovatieve maakindustrie. Maar ook op andere mkb-bedrijven die de potentie hebben een structurele bijdrage te leveren aan de banengroei in Gelderland en die met vernieuwing bijdragen aan 1 van de maatschappelijke uitdagingen.

Oost NL voert De Groeiversneller uit en provincie Gelderland financiert deze. Aanmelden is eenvoudig. Het startpunt is uw groeiplan. U krijgt feedback op uw groeiplan in een persoonlijk gesprek. U krijgt toegang tot het voor u relevante netwerk, en kunt eventueel gebruik maken van vouchers voor inhuur van kennis en inzicht in en hulp bij financieringsmogelijkheden. Per sector zijn de ondersteuningsmogelijkheden verschillend.

Als ondernemer krijgt u na een quickscan en een gesprek met een adviseur van Oost NL duidelijkheid of u in aanmerking komt voor ondersteuning via De Groeiversneller.

Direct verder

Andere bedrijven en contactpersonen

Op de website Ondernemen Gelderland vindt u voorbeelden van bedrijven die al gebruik hebben gemaakt van De Groeiversneller. Daarnaast vindt u op deze site contactpersonen die u kunnen helpen met uw vragen.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.