Zevenheuvelenweg N841 afgesloten tijdens Nijmeegse Vierdaagse Dag van Groesbeek

Van maandag 18 juli tot en met donderdag 21 juli is de Zevenheuvelenweg afgesloten voor alle verkeer. U mag wel een camper plaatsen langs de Zevenheuvelenweg.

Parkeerverbod vanaf maandagavond tot woensdagavond

We stellen een parkeerverbod in voor gemotoriseerd verkeer op de Zevenheuvelenweg tussen Groesbeek en Berg en Dal (N841). Het parkeerverbod geldt voor de gehele weg vanaf de grens met de bebouwde kom Berg en Dal tot het kruispunt met de Nieuweweg in Groesbeek. Het parkeerverbod geldt vanaf maandagavond 20.00 uur tot en met woensdagavond voorafgaand aan de derde dag van de Vierdaagse.

Wegafsluiting vanaf maandagavond tot donderdagavond

Tussen het kruispunt met de Meerwijkselaan tot ongeveer 150 meter ten noorden van het kruispunt met De Kamp/Siep is de weg voor alle voertuigen afgesloten. Deze afsluiting geldt vanaf maandagavond 20.00 uur en eindigt op donderdagavond. Na doorkomst van de wandelaars, rond 15.00 uur, starten we met het schoonmaken van de weg. Rond 18.00 uur zijn we klaar met schoonmaken en geven we de Zevenheuvelenweg weer vrij voor het doorgaande verkeer.

Plaats voor uw camper zoeken tussen woensdagavond 20.00 uur en 9 uur donderdagmorgen

U mag tijdelijk met uw camper langs de Zevenheuvelenweg staan tijdens de Dag van Groesbeek. Hiervoor kunt u de vanaf woensdagavond 20.00 uur alleen via de zijde van Berg en Dal, kruising Zevenheuvelenweg x Meerwijkselaan de Zevenheuvelenweg op. Donderdagmorgen vanaf 5.00 uur kunt u ook via Groesbeek en Derdebaande Zevenheuvelenweg op. Donderdag rond 9.00 uur sluit de politie de weg af, omdat de wandelaars dan passeren. Na doorkomst van de wandelaars, rond 15.00 uur, vragen wij u de weg en de berm te verlaten. 

Tijdelijke standplaatsen

Voor tijdelijke standplaatsen (voor bijvoorbeeld verzorgingsposten of verkoop van snacks) langs de route heeft u een vergunning nodig. De proceduretermijn is 8 weken. De kosten (leges) bedragen € 210 voor aanvragen met commerciële doeleinden. We verlenen alleen vergunningen voor standplaatsen langs provinciale wegen. Vergunning aanvragen 

Meer informatie over de Vierdaagse vindt u op De 4Daagse | The Walk of the World

 

Bereikbaar Gelderland

Kijk voor actuele werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes op de site van Bereikbaar Gelderland.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.