Zevenheuvelenweg N841 afgesloten tijdens Nijmeegse Vierdaagse Dag van Groesbeek

Tijdens de Vierdaagse, op donderdag 18 juli 2024 de dag van Groesbeek, geldt er een parkeerverbod en wegafsluiting op de Zevenheuvelenweg. Het parkeerverbod geldt vanaf maandagavond tot en met woensdagavond. De wegafsluiting duurt 1 dag langer, tot donderdagavond.

We stellen een parkeerverbod in voor gemotoriseerd verkeer op de Zevenheuvelenweg tussen Berg en Dal en Groesbeek (N841). Het parkeerverbod geldt voor de gehele weg vanaf de bebouwde kom Berg en Dal tot de rotonde bij de Nieuweweg in Groesbeek. Het parkeerverbod geldt vanaf maandagavond 20.00 uur tot en met woensdagavond, voorafgaand aan de derde dag van de Vierdaagse.

Wegafsluiting van maandagavond tot donderdagavond

Tussen het kruispunt met de Meerwijkselaan tot ongeveer 150 meter ten noorden van het kruispunt met De Kamp/Siep is de weg voor alle voertuigen afgesloten. Deze afsluiting geldt vanaf maandagavond 20.00 uur en eindigt op donderdagavond. Na doorkomst van de wandelaars, rond 15.00 uur, starten we met het schoonmaken van de weg. Rond 19.00 uur zijn we klaar met schoonmaken en geven we de Zevenheuvelenweg weer vrij voor het doorgaande verkeer.

Plaats voor uw camper zoeken tussen woensdagavond 20.00 uur en 9.00 uur donderdagmorgen

Vanaf woensdagavond 20.00 uur kunt u vanaf kruising Meerwijkselaan de Zevenheuvelenweg op om een plaats te zoeken voor uw camper. Donderdag rond 9.00 uur start de doorkomst van de wandelaars over de Zevenheuvelenweg. Na doorkomst van de wandelaars, rond 15.00 uur, vragen wij u de weg en de berm te verlaten.

Tijdelijke standplaatsen

Voor tijdelijke standplaatsen (voor bijvoorbeeld verzorgingsposten of verkoop van snacks) langs de route heeft u een vergunning nodig. De proceduretermijn is 8 weken. De kosten (leges) bedragen €210 voor aanvragen met commerciële doeleinden. We verlenen alleen vergunningen voor standplaatsen langs provinciale wegen. Kijk op onze webpagina om een vergunning aan te vragen.

Meer informatie over de Vierdaagse vindt u op de website van De 4Daagse | The Walk of the World.

Bereikbaar Gelderland

Kijk voor actuele werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes op de site van Bereikbaar Gelderland.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.