Kosten

Aan vergunningen en ontheffingen zijn kosten verbonden, zogenaamde leges.
Laatst gewijzigd op: 4-maart-2022
Wetgeving:

De hoogte van de leges staan in de Tarieventabel van de Legesverordening Gelderland. Het maakt daarbij niet uit of wij de vergunning verlenen of niet. Het feit dat u een aanvraag doet is hierbij van belang. De datum van uw aanvraag is hierbij leidend: een aanvraag op 1 december van het vorige jaar geeft in het volgende jaar kosten die horen bij de Tarieventabel uit het vorige jaar. 

U krijgt van ons een digitale ontvangstbevestiging met een zaaknummer waaronder uw aanvraag is geregistreerd. Deze kunt u gebruiken als u contact wilt opnemen met ons.

Vanaf 1 januari 2024 is er 1 wet die van alles regelt voor de ruimte waarin we wonen, werken en leven: de Omgevingswet. Wilt u hier meer over weten of alvast een kijkje nemen in de testomgeving van het nieuwe Omgevingsloket?

Inloggen met DigiD, eHerkenning of eIDAS

Lees meer over deze manier van inloggen, het portaal Mijn Gelderland en krijgt u antwoord op uw meest gestelde vragen.

Wijziging contactgegevens doorgeven

Met het formulier Wijzigingen van contactpersoon, tenaamstelling vergunning en/of adresgegevens kunt u wijzigingen aan ons doorgeven.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999. Hier kunt u ook terecht wanneer het u niet lukt om een aanvraag digitaal op te sturen: u kunt deze dan per post sturen.