Kosten

Aan vergunningen en ontheffingen zijn kosten verbonden, zogenaamde leges.
Laatst gewijzigd op: 4-januari-2024
Wetgeving:

De hoogte van de leges staan in de Tarieventabel van de Legesverordening Gelderland. Het maakt daarbij niet uit of wij de vergunning verlenen of niet. Het feit dat u een aanvraag doet is hierbij van belang. De datum van uw aanvraag is hierbij leidend: een aanvraag op 1 december van het vorige jaar geeft in het volgende jaar kosten die horen bij de Tarieventabel uit het vorige jaar. 

U krijgt van ons een digitale ontvangstbevestiging met een zaaknummer waaronder uw aanvraag is geregistreerd. Deze kunt u gebruiken als u contact wilt opnemen met ons.

Sinds 1 januari 2024 is er 1 wet die van alles regelt voor de ruimte waarin we wonen, werken en leven: de Omgevingswet. Wilt u hier meer over weten?

Inloggen met DigiD, eHerkenning of eIDAS

Lees meer over deze manier van inloggen, het portaal Mijn Gelderland en krijgt u antwoord op uw meest gestelde vragen.

Wijziging contactgegevens doorgeven

Met het formulier Wijzigingen van contactpersoon, tenaamstelling vergunning en/of adresgegevens kunt u wijzigingen aan ons doorgeven.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999. Hier kunt u ook terecht wanneer het u niet lukt om een aanvraag digitaal op te sturen: u kunt deze dan per post sturen.