transcript Aftermovie Governance Talks

We beginnen met een beeld van de voorkant van het Huis der Provincie met op de ramen stickers met daarop Welcome Europe Bienvenue en alle vlaggen van de landen van de raad van Europa.

Vervolgens zie je de Gelderse, de Nederlandse en de Europeese vlag hangen, waarna we mensen zich in zien schrijven voor het evenement aan de balie.

Minister Alexandra van Huffelen komt in beeld, gevolgd door een AI-versie van Jan Markink.

Daarna zien we weer iemand zich inschrijven en mensen de zaal in- en uitlopen. Gevolgd door beelden van een foto moment en pratende mensen in de zaal.

Buiten de zaal zien we een interview van Oxana Manoli met afgewisseld daaroverheen een beeld van een jonge jongen die gepassioneerd praat in de zaal. Na Oxana zien we weer pratende mensen afgewisseld met naambordjes tussendoor.

Martin Májek komt in beeld, over zijn interview zitten af en toe sfeerbeelden van de zaal. Na de zaalbeelden komt een interview met Andrii Paziuk.

We sluiten af met een eindscherm. Hierop staan de logo’s van de organiserende partijen en de tekst: Governance Talks Conference Digital empowerment for European municipalities and regions 2nd of June 2023.