Statistisch zakboek

Het statistisch zakboek van Gelderland is onmisbaar voor mensen die op zoek zijn naar cijfers en gegevens over Gelderland.

Dit digitale zakboek met statistieken bevat een schat aan gegevens over diverse thema’s. Denk aan bevolking, wonen, werken, toerisme, bereikbaarheid, politieke voorkeur en nog veel meer. Zo is te zien dat in de Gelderse gezondheidszorg in verhouding meer banen zijn dan gemiddeld in Nederland. En dat vervoer, opslag en communicatie in verhouding juist wat achterblijven.

Snel overzicht krijgen

In het statistisch zakboek vindt u een aparte rubriek ‘Gelderse regio’s’ met standaardrapportages. U kunt rapportages per thema samenstellen en gegevens tonen in tabellen en grafieken. Daarnaast zijn trends en ontwikkelingen zichtbaar.

Ook gemeenten uit andere provincies

Het statistisch zakboek bevat naast de gegevens van gemeenten in Gelderland ook cijfers van 5 gemeenten van andere provincies. Deventer, Mook en Middelaar, Renswoude, Rhenen en Veenendaal zijn met Gelderse gemeenten verbonden en geven voor deze regio’s een volledig beeld.

Statistisch Zakboek

Raadpleeg ons Statistisch Zakboek.