Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2022

Het verbeteren van de kwaliteit van de Gelderse leefomgeving vraagt om goede voorbeelden. Met de tweejaarlijkse Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit verzamelen we geslaagde en inspirerende projecten voor het inrichten van de Gelderse leefomgeving.
Skater doet een kunstje

Winnaars Gelderse prijs ruimtelijke kwaliteit 2022

Landgoederenzone Baakse Beek (juryprijs) en Vlindertuin de Zindering (publieksprijs) zijn de winnaars van de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit. Dat werd op 19 december 2022 bekend tijdens de feestelijke prijsuitreiking in het Huis der Provincie. Ze winnen elk € 10.000.

Genomineerden

Eerder maakten we de 15 genomineerden van de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2022 bekend. Tot en met 15 december 2022 kon u stemmen op uw favoriet. Op de pagina met alle genomineerden vindt u meer informatie over de projecten.

Gelderse prijs ruimtelijke kwaliteit 2022

Vervolg op de 9e editie GPRK 

Na de bekendmaking zetten we de editie voort in de 1e helft van 2023 met een inspirerend debat en bezoektraject. Dit wordt afgestemd met andere communicatietrajecten bijvoorbeeld in het kader van het Ruimtelijk Perspectief Gelderland. Later volgt er meer hierover op deze pagina.