Ervaar het OV

Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel werken intensief samen op gebied van openbaar vervoer; regio OV-Oost.

Samenwerkplatform: Ervaar het OV

Om het recreatief gebruik van het openbaar vervoer tijdens de daluren te stimuleren, hebben de provincies de krachten gebundeld met de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis (Syntus) in het samenwerkplatform.

Ervaar het OV: kortingsacties en reisinspiratie bij regionale vervoerders

De acties zijn geldig in alle 3 de provincies, maar er zijn ook acties in een bepaald reisgebied of bij een specifieke vervoerder. Dit staat altijd duidelijk aangegeven bij de bij de voorwaarden van de actie.

OV-Oost abonnementen geldig bij alle regionale vervoerders in OV-Oost

In regio Oost gelden gezamenlijke OV-Oost abonnementen en kortingsproducten. Ze zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende regionale vervoerders in deze regio. Reis je geregeld buiten de spitsuren in Flevoland, Gelderland of Overijssel? Kijk dan voor meer informatie op de Ervaar het OV productchecker.

Ervaar het OV: OV ambassadeurs

Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel werken intensief samen op gebied van openbaar vervoer; regio OV-Oost. Het openbaar vervoer is er voor iedereen. Maar reizen met het openbaar vervoer kan voor ouderen ingewikkeld lijken. Daarom zijn er OV-ambassadeurs. Deze senioren hebben veel kennis en passie voor het openbaar vervoer en maken vrijwillig ouderen wegwijs in het reizen met bus of trein.