Maak kennis met de logistiek makelaars in Gelderland

Onze logistiek makelaars hebben allemaal een eigen werkgebied in Gelderland. Zij adviseren opdrachtgevers (verladers), vervoerders en bedrijven in de dienstensector gratis over het maken van minder én schoner gereden kilometers.

Gelderland is verdeeld over verschillende mobiliteitsregio's waar de logistiek makelaars hun werk doen. Ze vertegenwoordigen een of meerdere regio's maar werken ook intensief samen. Om logistiek over water en spoor te stimuleren zetten we logistiek adviseurs modal shift in. Ze helpen elkaar door kennis en en ervaring te delen. Ook organiseren ze samen bijeenkomsten en webinars en zijn ze aanwezig bij logistieke evenementen. 

Mark Luikens leunend tegen een rood busje

Slim besparen met schone logistiek

Ik adviseer ondernemers hoe ze met een haalbare business case de overstap kunnen maken naar schone logistiek en hoe ze daarbij tijd en kosten kunnen besparen. Samen met collega’s geef ik bedrijven een eerste aanzet wat zero-emissie transport kan betekenen. 

Mark Luikens

Logistiek makelaar Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen

Christiaan Zweers voor een busje

Gespecialiseerd in bouwlogistiek

Het verbeteren van de logistiek is altijd maatwerk. Ik kijk met een frisse blik naar processen en help ondernemers verder in de onderlinge samenwerking. Vooral op het gebied van bouwlogistiek heb ik veel kennis te delen, dat is mijn specialiteit.

Christiaan Zweers

Logistiek makelaar Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen en Achterhoek

Samen oplossingen vinden om logistiek te verduurzamen

Bedrijven helpen om kosten te verlagen, service te verbeteren en duurzaamheid te bevorderen, daar zet ik mij voor in. Ook breng ik ondernemers, overheden en onderwijs met elkaar in contact. Door kennis en kracht te bundelen vinden we samen oplossingen om de logistiek slimmer en schoner te maken.

Soufiane Benslimane

Logistiek makelaar Regio Stedendriehoek

Pieter Keeris met vage achtergrond

Op tijd subsidie aanvragen

In een oriënterend gesprek kijk ik naar het besparingspotentieel voor ondernemers. Ik weet ook welke subsidieregelingen er zijn, welke relevant zijn en vooral wanneer ze beschikbaar zijn. Ik attendeer bedrijven op het tijdig aanvragen van subsidie.

Pieter Keeris

Logistiek makelaar Regio Foodvalley

Michel Oldenburg voor een fabriek

Profiteren van efficiënte logistiek

Veel bedrijven die ik heb geadviseerd profiteren inmiddels van besparingen op tijd en kosten. Ik laat ze zien hoe ze hun logistieke proces aanzienlijk kunnen verbeteren. Er is nog zoveel efficiencywinst te halen.

Michel Oldenburg

Logistiek makelaar Rivierenland en Veluwe

Eric Oomen met op de achtergrond transportcontainers

Goede verbindingen over water en spoor

Veel ondernemers weten nog niet dat ze hun goederen ook per schip of trein kunnen vervoeren in plaats van over de weg. Er komen steeds meer en betere verbindingen. Gelderland heeft dagelijkse verbindingen over het water met Rotterdam, Antwerpen en Duitsland en andere regio’s in Nederland. Ik adviseer bedrijven graag over de voordelen van modal shift.

Eric Oomen

Logistiek adviseur modal shift in heel Gelderland

Maak een afspraak

Wilt u ook de stap maken naar slimme en schone logistiek? Maak dan een afspraak met de logistiek makelaar in uw regio voor een gratis adviesgesprek.