Werkzaamheden Doesburgseweg N336

Provincie Gelderland en gemeente Zevenaar voeren asfaltwerkzaamheden uit van vrijdag 19 juli t/m maandag 22 juli en vrijdag 2 augustus t/m maandag 5 augustus aan de provinciale weg en gemeentelijke weg N336 Doesburgseweg in Zevenaar.
Gepubliceerd op: 8-juli-2024

Om hinder te beperken en de bereikbaarheid van de regio zo goed mogelijk te houden, wordt de werkzaamheden uitgevoerd in het weekend en wordt de weg in twee fasen afgesloten.

Fase 1: Weekendafsluiting 19 t/m 22 juli

Maandag 19 juli 20.00 uur t/m vrijdag 22 juli 05.00 uur: werkzaamheden aan de N336 Doesburgseweg. De N336 blijft bereikbaar vanaf de Oude Steeg tot de Hunneveldweg. De kruising van de op- en afrit 29 van de A12 is afgesloten. Doorgaand gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de N338, A12 en N813. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de Doesburgseweg.

Fase 2: Weekendafsluiting 2 augustus t/m 5 augustus 

Vrijdag 2 augustus 07.00 uur t/m maandag 5 augustus 05.00 uur: werkzaamheden aan de N336 Doesburgseweg tot aan de kruising Ringbaan-Oost. De op- en afrit 29 van de A12 blijft open. Doorgaand gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de N338, A12 en N813. Fietsers en voetgangers worden met borden langs de weg omgeleid. 

Samen overlast verminderen  

Bij het werken aan de weg doen de provincie en gemeente er alles aan om de overlast zo min mogelijk te laten zijn. Maar hinder is niet te vermijden. De periodes van afsluitingen en het gebruik van omleidingsroutes zijn zo kort mogelijk. Het resultaat is een weg met verkeer dat vlot en veilig doorstroomt. We vragen weggebruikers  om de omleidingsroutes te volgen en geen sluiproutes te gebruiken. Volg alstublieft de aanwijzingen op de borden en van de verkeersregelaars. Houd u aan de maximumsnelheid en let extra goed op fietsers (vooral schoolgaande kinderen) en wandelaars. Op deze manier houden we rekening met elkaar en zorgen we samen voor veilig verkeer.

Persvragen

Bent u op zoek naar informatie voor pers of heeft u vragen?