Opleiding met korting voor klimaatcoaches in Gelderland

Klimaatcoaches in Gelderland helpen inwoners met een energiezuinig en klimaatvriendelijk leven. In het najaar van 2024 bieden we 20 Gelderlanders de kans om de opleiding van Stichting KlimaatGesprekken met korting te volgen en zelf klimaatcoach te worden.
Gepubliceerd op: 7-mei-2024

Volg de 3-daagse opleiding in Arnhem 

In september en oktober 2024 organiseert KlimaatGesprekken 2 keer de driedaagse basisopleiding tot klimaatcoach speciaal voor deelnemers uit Gelderland. Tijdens deze opleiding leren cursisten hoe zij klimaatvriendelijker kunnen leven en hoe ze anderen kunnen inspireren en helpen om hetzelfde te doen. Voor 20 klimaatcoaches geven we vouchers uit, waarmee we de helft van de deelnemersbijdrage (van € 400) vergoeden. 

De trainingen vinden plaats op 12, 13 en 20 september en op 10, 11 en 18 oktober 2024 in Arnhem. 

Veranderen is leuker en makkelijker als je het samen met anderen doet 

De klimaatcoaches van Stichting KlimaatGesprekken geven een reeks van workshops om inwoners en andere geïnteresseerden te helpen bij de veranderingen die nodig zijn voor een duurzame toekomst. Welke keuzes maken het verschil in uw eigen leven, en hoe gaat u daarover op een positieve, inspirerende manier met anderen in gesprek? In deze workshops staan deelnemers stil bij hun motivatie en inspiratie, en delen ze praktische tips en adviezen met elkaar. Zo ontdekken ze ieder hun eigen rol in de verandering (energietransitie) die invloed heeft op ons allemaal.

Meer informatie

Voor mensen die eerst zelf een workshopreeks willen volgen of twijfelen over de opleiding organiseert KlimaatGesprekken eens in de 3 weken een (online) kennismakingssessie. Ga voor alle informatie over de voorwaarden en het aanmelden naar de website van KlimaatGesprekken.