Fietshelmactie groot succes: budget voor 3.000 extra helmen

Op 10 april 2024 startten we voor het tweede jaar op rij de fietshelm-kortingsactie op de ‘Dag van de Fietshelm’. Binnen 3 weken zijn er 3.000 fietshelmen met korting aangeschaft! Vanwege groot succes zetten we extra budget in, zodat er nog een keer 3.000 fietshelmen met korting verkocht kunnen worden.
Gepubliceerd op: 1-mei-2024

Veilig op weg met een fietshelm

We zijn erg blij met het succes van de fietshelm-kortingsactie, uitgevoerd door het programma Doortrappen. Het dragen van een fietshelm verlaagt de kans op hersenletsel met ⅓ en de kans op hoofdletsel met 62% bij een val of botsing. Daarmee draagt de fietshelm bij aan ons doel om het aantal ernstige verkeersslachtoffers te verminderen. De kortingsactie stimuleert oudere fietsers om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen. Wat helpt om langer gezond, sociaal en zelfredzaam te zijn.

Over de kortingsactie 

Vanaf 10 april kan een goedgekeurde fietshelm met € 25 korting worden aangeschaft bij 1 van de ruim 170 deelnemende fietswinkels in Gelderland. De actie loopt t/m 31 augustus 2024 of zolang de voorraad strekt. Dus op = op. Meer informatie over de ‘Fietshelm-kortingsactie’ is te lezen op de website van Doortrappen