Op bouwtour in regio Fruitdelta Rivierenland

openbaar | door provincie Gelderland


30 september 2021 van 09.00 uur tot 17.45 uur

Regio Fruitdelta Rivierenland


Informatie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

We nodigen u uit op donderdag 30 september 2021 met ons live op bouwtour te gaan langs mooie, succesvolle en leerzame voorbeelden van circulaire conceptbouw. Deze keer is de regio Fruitdelta Rivierenland de beursvloer. Graag laten we met onze partners zien wat er op dit moment gebeurt en bespreken we met u de actuele thema’s.

Circulair en conceptueel bouwen heeft de toekomst. Het versnelt woningbouw, maakt woningen betaalbaar en draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen waar we met elkaar voor staan. Hoe ziet de transitie van reguliere bouw naar conceptueel en circulair bouwen eruit? Dit betekent op een andere manier bouwen. Ook vanuit de installatietechniek vraagt dit om transformatie. Waar moet op gelet worden? Wat zijn de innovaties van dit moment? In hoeverre is het noodzakelijk dat we sturen op standaardisering? Hoe kunnen duurzame materialen onderdeel zijn van de bouw? En wat betekent het stikstofvraagstuk voor conceptueel bouwen (en andersom)?

Voor wie

Of u nou opdrachtgever bent (gemeente, corporatie, ontwikkelaar) of opdrachtnemer (bouwbedrijven en aanbieders van producten van circulair en conceptueel bouwen): de regionale bouwtour biedt volop inhoudelijke en netwerkmogelijkheden. Tijdens de dagvullende bouwtour krijgt u de gelegenheid Gelderse en andere partners te ontmoeten rond conceptuele en circulaire woningbouw.

Locaties

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


De dag bestaat uit 3 intensieve sessies van 1,5 uur. Direct voorafgaand aan de 2e sessie is er een lunch, na de 3e sessie is er een borrel.

Programma voor het evenement
Tijdstip Omschrijving
09.00 - 09.30 Inloop
09.30 - 9.45 Plenaire opening met video
09.45 - 11.15 Sessie 1
11.15 - 12.00 Verplaatsingstijd
12.00 - 12.30 Lunch
12.30 - 14.00 Sessie 2
14.00 - 15.00 Verplaatsingstijd
15.00 - 16.30 Sessie 3
16.30 - 17.45 Borrel op locatie van de laatste sessie

U kunt het schema inclusief de sessies ook in PDF bestand (69 kB) bekijken.

Extra informatie

Tijdens deze bouwtoer wordt er een lunch voor geserveerd op locatie/tijdvak 2. U hoeft dus zelf geen lunch mee te nemen. Heeft u dieetwensen, dan kunt u deze doorgeven via de link die u in onze bevestigingsmail ontvangt.

Wilt u de bouwtoer per fiets afleggen, maar woont u niet in de directe omgeving? Via onze bevestigingsmail kunt u eenvoudig een fiets huren.