Header finale Arbeidwijs

Finale Gelderland Arbeidswijs

Openbaar | door provincie Gelderland


Donderdag 13 december 09:15 uur - 14:00 uur

Huis der Provincie, Zuidgalerij
Markt 11, Arnhem


Informatie

Gelderland Arbeidswijs is een open innovatie traject van de provincie Gelderland. Deze editie wordt in samenwerking met Wise Up Consultancy georganiseerd. Het doel is om vernieuwende ideeën uit de markt te halen die de kloof tussen werken en leren kleiner maken. Onderwijs + Arbeidsmarkt = Arbeidswijs. Ook dit jaar winnen de beste ideeën een prijs en coaching vanaf het idee naar de praktijk.

Waarom

Er zijn veel mensen werkzoekend, terwijl veel Gelderse bedrijven juist op zoek zijn naar personeel. Het verkleinen van dit gat tussen vraag en aanbod lukt alleen als we nieuwe invalshoeken bekijken van deelnemers met een frisse en toekomstbewuste blik op onderwijs en arbeidsmarkt. Provincie Gelderland beloont deze ideeën niet alleen, maar helpt ze ook verder. Lees meer over Arbeidswijs op ons forum Onderwijs en Arbeidsmarkt.

Sprekers

Conny Bieze is verantwoordelijk voor onderwijs en arbeidsmarkt, mobiliteit, logistiek en omgevingsvergunning en handhaving.


Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 420.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard is regelmatig op televisie te zien bij BNN/VARA, AVRO/TROS, RTL Nieuws, RTL Boulevard en te horen op BNR waar hij het programma ‘Mindshift’ presenteerde. Kijk voor meer informatie op de site van Richard van Hooijdonk.

Kai Vermaas vertelt betekenisvolle verhalen om mensen te inspireren een mooi leven te leiden. Betekenisvolle verhalen hebben de kracht om mensen te inspireren, te emotioneren, te enthousiasmeren en echt een verschil te maken. Dat is waarom hij zich fulltime bezig houdt met het vertellen van betekenisvolle verhalen. Als spreker op het podium vertelt hij over de kunst van het mooie leven. Als vlogger helpt hij om het verhaal van de dag mooi in beeld te brengen. En als dagvoorzitter verbindt hij alle verhalen met elkaar. Kijk voor meer informatie op de site van Kai Vermaas.

De jury

De jury van Arbeidswijs

Van links naar rechts:

  • Conny Bieze, gedeputeerde van de Provincie Gelderland. Conny heeft mobiliteit, logistiek, onderwijs en arbeidsmarkt, omgevingsvergunning en handhaving in haar portefeuille. Conny treedt op als voorzitster van de jury.
  • Michael de Kort, sectordirecteur ROC Aventus. Michael heeft als gastspreker opgetreden bij de inspiratiesessie gericht op de Maakindustrie bij Aventus. Helaas is Michael verhinderd tijdens de finale op 13 december.
  • Gijs de Bont, lid college van bestuur Helicon Opleidingen. Gijs heeft in 2017 ook opgetreden als jurylid Gelderland Arbeidswijs en heeft hierdoor een goed beeld van het innovatietraject en welke ideeën hier het beste bij aansluiten.  
  • Jorrit Ebben, directeur Academy Het Dorp. Jorrit heeft opgetreden als gastspreker bij de inspiratiesessie gericht op de sector Health bij Novio Tech Campus.
  • Tom Salemink, initiatiefnemer Achterhoek Werkt. Naast dat Tom initiatiefnemer is van Achterhoek Werkt, is Tom de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2017!
  • Marga Huijbregts, projectmanager Arbeidsmarkt & Onderwijs en projectmanager Sociaal Ondernemen bij AgriFood Capital. Marga heeft tevens als vaste spreker over het thema ‘Technologische Revolutie’ opgetreden tijdens de inspiratiesessies.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


Tijdstip Omschrijving
09.15 – 09.45 Inloop met koffie & thee
09.45 – 10.00 Opening en welkomstwoord
10.00 – 10.50 Gastspreker Richard van Hooijdonk
10.50 – 11.10 Pauze
11.10 – 12.00 De 5 pitches
12.00 – 12.45 Juryberaad en bekendmaking Publieksprijs en Winnaar Gelderland Arbeidswijs 2018
12.45 - 14.00 Afsluiting en lunch

Ben je niet bij de lunch? Laat het ons weten op het aanmeldformulier in het veld 'Opmerkingen'.