N815: Wehl - A18

Op deze pagina vindt u alle informatie van provincie Gelderland over de N815: Wehl - A18.
Omleidingsroute aanwezig:

Van 2 tot en met 20 mei voeren wij groot onderhoud uit aan de N815 tussen Wehl en de A18. We vervangen het asfalt en voeren maatregelen uit om de weg en het fietspad veiliger te maken. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer.


In 2022 voeren wij groot onderhoud uit aan de N815 tussen Wehl en de A18. Naast het vervangen van het asfalt voeren we enkele kleine aanpassingen uit aan de weg en de directe omgeving. Op deze pagina leest u welke werkzaamheden we uitvoeren en wat de planning is voor de werkzaamheden.

Werkzaamheden

  • vervangen asfalt tussen de Broekhuizerstraat (km 4,4) en Pannenkoekenhuis de Zon (km 6,0)
  • aanbrengen kantbelijning fietspad
  • vernieuwen fietspad op plekken waar wortelopdruk is
  • aanpassen voorsorteervakken op het viaduct over de A18. We passen de belijning aan, zodat recht doorgaand verkeer niet af hoeft te slaan
  • vervangen bewegwijzering (onderhoud)

We hebben eerder al de bomenstructuur langs de weg versterkt, omdat we het belangrijk vinden ook in de bermen bij te dragen aan soortenrijkdom van planten, bomen en dieren.

Omleiding en bereikbaarheid

Tijdens het onderhoud wordt de Weemstraat (N815) afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Dat gebeurt in fases om de directe omgeving bereikbaar te houden. We leiden doorgaand verkeer om via A18, N317 (Europaweg en Liemersweg) en N813 (Liemersweg en Broekhuizerstraat). De omleiding staat met borden aangegeven. Bestemmingsverkeer en fietsers worden lokaal omgeleid met borden langs de weg. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Let op! Op woensdagavond 18 mei 2022 tussen circa 19.00 tot 24.00 uur is de omleidingsroute aangepast via de A18, afslag Didam. Dat is nodig om de werkzaamheden aan de belijning op het viaduct over de A18 uit te voeren.

Bereikbaar Gelderland

Kijk voor actuele werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes op de site van Bereikbaar Gelderland.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.