N322: Beneden Leeuwen (N323) – Bergharen (A73)

Vanaf juni 2023 voeren we onderhoud uit aan 4 viaducten en duikers over de provinciale weg N322. Het gaat om de viaducten Deestersteeg, Scharenburg, Schriksestraat en Betenlaan. Deze liggen in de gemeenten West Maas & Waal, Druten en Beuningen.

Wat gaan we doen?

Op de viaducten Deestersteeg, Scharenburg en de Schriksestraat vervangen we het asfalt en op alle vier de viaducten vernieuwen we de voegovergang. Die zorgt ervoor dat het brugdek bij warm weer ruimte heeft om te ‘werken’. Zo houden we het viaduct veilig en berijdbaar. Tijdens de werkperiode zijn de viaducten afgesloten. Alleen het viaduct bij de Betenlaan is buiten reguliere werktijden beschikbaar. 

Welk viaduct?Wanneer?

Viaduct Deestersteeg

Maandag 12 juni tot en met vrijdag 23 juni 2023 

Viaduct Scharenburg

Maandag 26 juni tot en met vrijdag 7 juli 2023 

Viaduct Schriksestraat

Maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli 2023 

Viaduct Betenlaan

Woensdag 12 juli en vrijdag 14 juli 2023

 

We spreiden de werkzaamheden uit zodat deze voor zo min mogelijk overlast zorgen en er altijd minstens 2 andere viaducten wel bereikbaar zijn. Zo is er altijd een omleiding op korte afstand mogelijk. 

Werkzaamheden

Blijf op de hoogte 

Voor meer informatie over de werkzaamheden gebruikt de aannemer een bouwapp. Via de Gebr. van Kessel app kunt u onze werkzaamheden volgen. Deze app is gratis te downloaden in de Apple- en Google app stores of via www.kessel.nl/app. Wanneer u bij het project op ‘volgen’ tikt, ontvangt u een melding op uw telefoon bij elke nieuwe update die de aannemer plaatst. 

Afgeronde werkzaamheden

In oktober en november 2022 voerden we werkzaamheden uit aan verschillende duikers onder de hoofdrijbaan ter hoogte van de viaducten. Ook voerden we onderhoud uit aan de beplanting en plaatsten we bij viaduct Scharenburg een nieuwe wand om de grond tegen te houden. Deze werkzaamheden zijn geheel afgerond.

Bereikbaar Gelderland

Kijk voor actuele werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes op de site van Bereikbaar Gelderland.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 9999.