Vacatures burgemeesters

Het benoemen van een burgemeester in een gemeente binnen de provincie Gelderland is een van de taken van de commissaris van de Koning. Op deze pagina vindt u actuele vacatures

Burgemeestersvacature Wageningen

Let op!! De sollicitatietermijn is inmiddels verstreken.

In de gemeente Wageningen is een burgemeestersvacature ontstaan. Deze vacature is met ingang van vrijdag 27 november 2020 in de Staatscourant opengesteld tot en met vrijdag 18 december 2020.

De aanbeveling voor een nieuwe burgemeester zal naar verwachting medio april 2021 in de gemeenteraad van Wageningen worden vastgesteld.

De profielschets van de te benoemen burgemeester, het verslag van de profielschetsvergadering en andere relevante informatie treft u bijgaand aan. Op de site van de gemeente Wageningen is eveneens informatie te downloaden via: https://www.wageningen.nl/vacatureburgemeester

Solliciteren

Uw sollicitatiebrief, CV en pasfoto kunt u richten aan Zijne Majesteit de Koning door tussenkomst van de heer drs. J.C.G.M. Berends MPA, commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Op de enveloppe kunnen de woorden “Kabinet” en “vertrouwelijk” worden gemeld.

Het is tevens mogelijk om uw sollicitatiebrief, CV en pasfoto per e-mail aan te bieden via kabinet@gelderland.nl

Assessment

Een assessment op 1 of enkele selectiecriteria kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure, oogmerk daarvan zal dan zijn de vertrouwenscommissie over aanvullende informatie te laten beschikken bij de afronding van het advies. Naar verwachting zal het assessment worden beperkt tot 2 kandidaten.

Vragen

Voor vragen kan contact worden opgenomen met het secretariaat van het kabinet van de commissaris van de Koning, bereikbaar via telefoonnummer (026) 359 92 49 of via een e-mail naar kabinet@gelderland.nl

Documenten

Vragen

Voor vragen kan contact worden opgenomen met het secretariaat van het kabinet van de commissaris van de Koning, bereikbaar per e-mail: kabinet@gelderland.nl.