De Gelderse Traineeships

Het Gelders Traineeship biedt talentvolle medewerkers een kans om hun talenten te ontwikkelen en zich in te zetten voor maatschappelijke opgaven. Dit programma is voor verschillende doelgroepen, denk hierbij aan young professionals, inclusieve collega’s en statushouders.

Iets voor jou?

We bieden een afwisselend programma waarin we je opleiden tot een zelfstandige en duurzaam inzetbare professional. Dat betekent voor ons dat je een resultaatgerichte, ondernemende verbinder bent die van aanpakken weet. Jij bent aan het eind van het traineeship zelfstandig inzetbaar op opdrachten, en in staat om de regie over jouw werkplezier en toekomst te pakken.

Programma

Het programma dat we aanbieden bestaat voor 1 dag in de week uit een leer- en ontwikkeltraject. De overige 4 dagen doe je werkervaring op binnen de organisatie. Je krijgt de ruimte en mogelijkheid om op verschillende afdelingen opdrachten uit te voeren en je talenten in te zetten. Provincie Gelderland begeleidt in het leer- en ontwikkelprogramma het ontdekken van je talenten, en welke rollen en taken bij je passen en niet bij je passen. Dit geeft jou de kans om te ontdekken in welk werk en in welke omgeving jij het meest uit jezelf kunt halen. Kortom: een unieke en veelzijdige uitdaging!

Persoonlijke ontwikkeling

Het traineeship baseren we op verschillende pijlers, waarvan jouw persoonlijke ontwikkeling de belangrijkste is. De vragen: ‘wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ staan hierbij centraal. Ook volg je een aantal inhoudelijke trainingen die je helpen bij het werken in een politiek-bestuurlijke organisatie. En ontwikkel je vaardigheden, bijvoorbeeld op het gebied van effectief leiderschap, presenteren en gesprekstechnieken.

Meer informatie

Heb je vragen over de trainingen of (mogelijke) werkzaamheden? Stuur een e-mail naar traineeship@gelderland.nl.