Energie besparen

Onze energierekening stijgt, we moeten minder afhankelijk worden van gas uit het buitenland en we willen klimaatverandering tegengaan. Daarom is energiebesparing noodzakelijk. Inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen kunnen daarmee aan de slag.
2 kinderen met een tablet

Ons Klimaat. Jouw invloed.

Peter bespaart enorm veel energie door zijn huis te isoleren.

Bespaar thuis energie

Welke stappen u moet zetten om thuis te verduurzamen en energie te besparen ligt aan uw situatie. Op de website van Verbeter je Huis kun je veel informatie vinden. Als u persoonlijk advies wilt van onafhankelijke specialisten kunt u een energieloket bij u in de buurt bezoeken. Vind een loket in uw buurt

 

Toekomstbestendig wonen

Met de Stimuleringsregeling Toekomstbestendig Wonen kunnen huiseigenaren geld lenen voor duurzame aanpassingen aan de woning. Daarmee woont u comfortabeler, bespaart u op uw energielasten, investeert u in de waarde van uw woning én draagt u bij aan een beter klimaat.

Bekijk de subsidievoorwaarden

Verduurzamen maatschappelijk vastgoed

Bezit u klein maatschappelijk vastgoed en heeft u behoefte aan kennis en advies om gebouw(en) te verduurzamen? Onze duurzaamheidscoaches adviseren ruim 100 eigenaren kosteloos. 

Meer over verduurzamen maatschappelijk vastgoed