Challenge groene icoonprojecten

Kent u in uw stad of dorp een vrij toegankelijke plek die veel groener kan? Tot en met 31 maart 2023 kunt u meedoen aan het 2e onderdeel van de Challenge Groene Icoonprojecten. U maakt dan kans op een geldbedrag van maximaal € 100.000 als uw ontwerp tot de beste 9 groene icoonprojecten behoort.
Status: Open
Wanneer: Deze subsidie geldt tot 1-4-2023 (8 dagen)
Voor wie: Gemeenten of een samenwerkingsverband van ten minste 1 gemeente én de grondeigenaar kunnen deze subsidie aanvragen.

Meer informatie over deze subsidie

Direct verder

Subsidie aanvragen

Subsidie aanvragen voor het uitvoeren van een groen icoonproject vraagt u aan via het Subsidieportaal. Om in te loggen heeft u eHerkenning nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigen voor het indienen van uw aanvraag? Dat regelt u via ketenmachtiging.   

In deze checklist verplichte bijlagen subsidieaanvraag leest u welke informatie u bij uw aanvraag moet uploaden. We raden u aan om het aanvraagformulier vooraf te raadplegen en de benodigde bijlagen digitaal beschikbaar te hebben. Onder ‘Documenten en links’ vindt u verschillende documenten die u kunnen helpen bij het voorbereiden van uw subsidieaanvraag.

Behandeling aanvraag

Het beoordelen van de aanvragen om een groen icoonproject uit te voeren, gebeurt met het systeem van een tender. Deze tender is opengesteld van 6 februari 2023 09.00 uur tot en met 31 maart 2023. Op de sluitingsdatum van de tender moet alle inhoudelijke informatie die bij een aanvraag hoort zijn ingediend. Een onafhankelijke adviescommissie beoordeelt de aanvragen. Met hulp van de selectiecriteria worden de projecten gerangschikt.

In juni 2023 maken we bekend welke ontwerpen tot de beste 9 groene icoonprojecten horen.

Uw subsidie stap voor stap

In de video hiernaast ziet u hoe u subsidie aanvraagt en wat er daarna gebeurt.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag via het vragenformulier. Of bel ons op nummer: 026 359 9999.