Onderwijs en Arbeidsmarkt evenement 2019

Ook bouwen doe je inclusief talent: campus Woudhuis

Sessie 19 september 2019 van 14.00 uur tot 15.00 uur

Jaap Berends (bestuurder campus, projectleider Inclusief Talent)
www.campuswoudhuis.nl

Ruby Beltman (kwartiermaker)

Duurzaam Levend landgoed en living lab inclusief ondernemen op stadslandgoed Woudhuis: Verschillende snelheden van samenwerking op Campus Woudhuis. Aan de Oostrand van Apeldoorn ligt landgoed Woudhuis, een prachtig natuurgebied vol kansen voor werk, recreatie en educatie, en een ideale plek voor culturele evenementen, seizoensfeesten en fairs. Motor achter de campus is de Landgoedcoöperatie Woudhuis U.A. die het landgoed tot ontwikkeling brengt.

Campus Woudhuis is een samenwerking van IVNNatuurmonumenten’s Heeren Loo en De Onderwijsspecialisten

  • De Campus maakt van het Woudhuis een levendig stadslandgoed waar altijd wat te doen is
  • We bieden mensen met een arbeidsbeperking en leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs een plek om te werken en te leren
  • De kennis die we hierbij opdoen over inclusief werken en sociaal ondernemen delen we via ons LivingLab. Deelnemers zijn Universiteiten (VU, WUR), Hogescholen (HAN, Windesheim en VhL), Movisie, Disabilitystudies en ROC Aventus.

In de workshop nemen we u mee in de verschillende snelheden in samenwerken (founders, bedrijven, kennisplatform) en onze voorlopige agenda voor de komende jaren. Daarna vragen we u mee te denken met een paar van onze dilemma’s.

Nog 32 plaats(en) beschikbaar.