Werkzaamheden Culemborgseweg tussen Asch en Buren (N834)

Op donderdag 27 oktober en vrijdag 28 oktober 2022 voert provincie Gelderland asfaltonderhoud uit op het weggedeelte Culemborgseweg. Het gaat om het deel tussen de dorpskernen Asch en Buren, gemeente Buren. Er komt een nieuwe geluidsreducerende asfaltlaag.
Gepubliceerd op: 21-oktober-2022

De werkzaamheden vinden plaats tussen donderdag 27 oktober 07.00 uur en vrijdag 28 oktober 20.00 uur. 

Afsluiting van een deel van N834

Tijdens de werkzaamheden geldt een wegafsluiting voor gemotoriseerd verkeer op het weggedeelte tussen de bebouwde komuitgang Asch en de bebouwde komingang Buren. 

Fietspaden blijven bereikbaar.

Omleiding

Tijdens de afsluiting wordt gemotoriseerd verkeer omgeleid. 

  • Verkeer vanuit Zoelmond en Asch richting Buren volgen de omleiding via N320, de Rijksstraatweg (N833), de Burensedijk en de Kornedijk.
  • Verkeer vanuit Buren richting Zoelmond en Asch volgt de omleiding via de Kornedijk, Burensedijk, Rijksstraatweg (N833) en N320.
  • Verkeer vanuit Buurmalsen en Geldermalsen richting Zoelmond en Asch volgen de omleiding via de Rijksstraatweg (N833) en de Provincialeweg N320.

De omleidingen worden met borden aangegeven. 

Bereikbaarheid voor aanwonenden Culemborgseweg 

Tijdens de werkzaamheden is het hele bovengenoemde werkvak voor direct aanwonenden afgesloten. De woningen langs dit werkvak zijn hierdoor overdag niet of beperkt bereikbaar. 

Plan uw reis

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken hinder voor de weggebruiker, die de provincie zoveel mogelijk probeert te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen. Door goed op te letten, de maximumsnelheid niet te overtreden en de regels te volgen, werken we samen aan een veilig verkeer in Gelderland. 

Persvragen

Bent u op zoek naar informatie voor pers of heeft u vragen?