Nachtelijk onderhoud rotonde N322 bij Brakel

Provincie Gelderland voert van dinsdag 12 september 19.00 uur tot woensdag 13 september 2023 06.00 uur herstelwerkzaamheden uit aan de rotonde N322 bij Burgemeester Posweg/Van Heemstraweg nabij Brakel. De rotonde is volledig afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Verkeer wordt omgeleid via borden.
Gepubliceerd op: 7-september-2023

Samenwerken voor veilig verkeer

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast zo min mogelijk te laten zijn. Maar hinder is niet te vermijden. De periodes van afsluitingen en het gebruik van omleidingsroutes houden we zo kort mogelijk. Het resultaat is een weg met verkeer dat vlot en veilig doorstroom. We roepen weggebruikers op om zich aan de omleidingsroutes te houden, geen sluiproutes te gebruiken, aanwijzingen op borden op te volgen, zich aan de maximum snelheid te houden en op te letten met fietsers en wandelaars. Zo houden we rekening met elkaar én werken we samen aan veilig verkeer. 

Eerdere werkzaamheden

Vorig jaar is er ook onderhoud aan de N322 uitgevoerd. Nu blijkt het asfalt op de rotonde niet aan de juiste kwaliteit te voldoen en dit moet worden hersteld. We hopen op uw begrip voor deze noodzakelijke herstelwerkzaamheden. 

Persvragen

Bent u op zoek naar informatie voor pers of heeft u vragen?