Onderzoek naar het gebruik van gelderland.nl

Bovenaan deze website vindt u een balk met de vraag of u ons wilt helpen met het verbeteren van www.gelderland.nl. Wanneer u op de knop ‘Ja, ik draag graag bij!’ klikt, komt u bij een vragenlijst. Door de vragen te beantwoorden, helpt u mee onze website te verbeteren.

Onderzoek naar u als bezoeker

Provincie Gelderland streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De website www.gelderland.nl is ingericht om zo goed mogelijk antwoord te geven op uw vraag. Komt u bijvoorbeeld voor het lezen van nieuwsberichten, beslissingen uit de politiek, informatie over een van onze beleidsonderwerpen, het aanvragen van een subsidie of heel iets anders? We horen het graag! Zo zorgen we er samen voor dat u de onderwerpen die voor u belangrijk zijn, zo makkelijk en compleet mogelijk terugvindt op onze website. 

Gebruikte onderzoeksmethoden

Voor dit onderzoek maken we gebruik van een vragenlijst. Hiermee willen we meer informatie krijgen over welke mensen de website bezoeken en wat ze zoeken. Daarnaast gebruiken we anonieme bezoekcijfers om te kijken welke pagina’s veel bezocht worden. 

Stappen naar aanleiding van het onderzoek

We houden onze website steeds actueel. En we doen ons best om de informatie af te stemmen op de vraag van de bezoekers. Het kan echter voorkomen dat er informatie ontbreekt of dat u er niet helemaal uit komt. Met de resultaten uit het onderzoek kunnen we de website aanpassen als dat nodig is. Het onderzoek loopt in november en december 2018. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het onderzoek!