We varen mee met Pride Amsterdam 2023!

Provincies Gelderland en Noord-Holland varen zaterdag 5 augustus 2023 samen mee met de 26e editie van de Canal Parade op de Pride Amsterdam 2023. 2 provincies op 1 boot, met dezelfde boodschap en uitstraling: wij zijn Regenboogprovincies!
Gepubliceerd op: 28-april-2023

Een aantal Gelderlanders kan samen met een vriend of vriendin meevaren op de provincieboot tijdens de bekende botenparade van Pride Amsterdam. Bent u straks 1 van hen?

Let’s Embrace!

We vinden het als Regenboogprovincie belangrijk dat iedereen in Gelderland zichzelf kan en mag zijn. Met de provincieboot geven wij hier met ons thema ‘Let’s Embrace’  onze eigen invulling aan. Met een omhelzing maken wij gelijkwaardigheid en inclusie tastbaar. We vragen onze LHBTIQ+ inwoners: door wie voelt u zich veilig, geliefd, gewaardeerd en inclusief? Deze verhalen verzamelen en delen we de komende maanden. De mensen met de meest bijzondere verhalen nodigen we uit om samen met ons mee te varen op onze provincieboot tijdens de Canal Parade op de Pride Amsterdam 2023!

Geef u voor 1 juni op om mee te varen!

Op 5 augustus omarmen we de LGBTQIA+ gemeenschap. Wie geeft u het gevoel dat u erbij hoort? Of door wie voelt u zich veilig, geliefd en gewaardeerd? Wie wilt u omhelzen tijdens de Canal Parade? Wordt uw verhaal uitgekozen, dan vaart u allebei mee op de boot! Geef u op voor 1 juni, uiterlijk half juni hoort u van ons of u bent uitgekozen. Om deel te nemen vragen we een aantal gegevens. Anoniem meevaren is niet mogelijk, want het is een openbaar evenement waar veel media foto’s en filmopnamen worden gemaakt.